PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2474
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Aguila Roja

ocenił(a) serial na 10

Kocham to . Ej bo Gonzalo prześpi się z inną jakąś blondynką , co o tym sądzicie . Ale obejrzała wiele stron na ten temat i wiem że też ożeni się prawdopodobnie z Margeritą tylko będą jakieś komplikacje ale jak dowiem się więcej napewno was o tym poimformuje . ;)

ocenił(a) serial na 10
Ola_153

Nie pisz takich na rzeczy na Boga :/ Nie każdy to jeszcze oglądał. Zastanów się na drugi raz co piszesz. Mamy telewizory i obejrzymy to we właściwym czasie ;) W ogóle ta wypowiedz jest... ech... no dobra szacun dla każdego fana/ki Orła.

użytkownik usunięty
lexus123

Lexus jak zwykle wyjmuje mi to z ust.....

TAKICH NIEODKRYTYCH ZDARZEŃ SIĘ NIE OPISUJE, tego jeszcze nikt nie widział, a chciałby zobaczyć z zaciekawieniem.
Mamy na czym oglądać, i chcielibyśmy aby do tej pory było to tajemnicą.
gdy czas da znak na zobaczenie odcinka, zrobimy to :)

mała rada, SPOJLER - dość oczywista rzecz ukrywa to co jeszcze nikt nie widział.
Zachowaj to dla siebie, nie pisz czegoś do przodu.

Z szacunkiem pozdrawiam ciebie, oraz wszystkich wspaniałych fanów AGUILA ROJA :)

ocenił(a) serial na 10

aj bardzo was przepraszam nie wiedziałam . jestem tu nowa . i nie znam jeszcze szczegółów dotyczących tych dyskusji dostosuję się dziękuje za upomnienie ;)
Pozdrawiam i przepraszam ;)

użytkownik usunięty
Ola_153

Spokojnie , w sumie każdy popełnia błędy, tym razem to ty go popełniłaś.
Ok, w sumie to mała podpowiedź na kolejne odcinki, ale już wiesz ze kolejnym razem tego nie napiszesz :)
Pozdrawiam i uważaj :)

ocenił(a) serial na 10

Dziękuje bardzo ;)
Pozdrawiam również ;D

użytkownik usunięty
Ola_153

Nie dziękuj, po prostu to taka rada :)

ocenił(a) serial na 10

Ok . ;)
Oczywiście nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka ;)

użytkownik usunięty
Ola_153

Tak jak każdy, miłego seansu :)

ocenił(a) serial na 10

Dziękuje i wzajemnie .
Pozdrawiam wszystkich fanów Czerwonego Orła ;)
Jestem bardzo ciekawa co się stanie z Saturnem czy ktoś go uwolni ? :))

użytkownik usunięty
Ola_153

Ok, ale jeżeli chodzi o stan Satur'a i związek z serialem, to nie zdradzajmy !
wszystko w swoim czasie, zobaczymy ! :)

ocenił(a) serial na 10

Masz racje ;))

ocenił(a) serial na 10

Wiecie co jest najgorsze ? Że dziś jest 11 odcinek, jeszcze tylko 7 i koniec :( Ależ to szybko leci...

użytkownik usunięty
lexus123

No właśnie......i to przeraża, jeszcze 7 i koniec, a może znowu będą powtarzać od początku.
Zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10

Niestety... Właśnie sprawdziłem. Od 5 marca w miejsce Czerwonego Orła wchodzi jakiś meksykański serial "Teresa" Tak więc... nie pozostaje nic innego jak tylko brać pełną garścią z tych odcinków które pozostały ;)

użytkownik usunięty
lexus123

O ! kurde, ale przecież to nie koniec, pozostaje nam osobista seria z download, no i wspólna rozmowa w gronie fanów :)

użytkownik usunięty

Nie ma co się przejmować, zawsze można wrócić do oglądania,
wiedząc że nigdy o Aguila Roja nie zapomnimy, no i jest ta wiadomość o 5 sezonie.

ocenił(a) serial na 10

5 sezon? a skąd masz takie info? było by cudnie...

ocenił(a) serial na 10
kobieta1985

Będzie cudnie bo 5 sezon... będzie ;) Jest nakręconych już parę odcinków. W ostatnim odcinku 4 sezonu (mam na myśli oryginalną hiszpańską produkcję) na samym końcu jest Trailer do 5 sezonu. Będzie się działo :D

ocenił(a) serial na 10
lexus123

choć pewnie TVN 7 trailer sobie wytnie - przecież po co tracić minuty, lepiej puścić reklamy :/

ocenił(a) serial na 10
monica veronica

Trzeba skołować jakąś drużynę lub napisać do jakiejś grupy aby zrobili napisy do 5 sezonu, bo na rtve będzie niebawem zapewne ; )

ocenił(a) serial na 10
doman221

dokładnie:) obawiam się, że tvn7 może za rok "zapomnieć" o czerwonym orle :(

ocenił(a) serial na 3
monica veronica

Mam podobne obawy. Rok w świecie telewizji to masa czasu, znajdą coś innego albo puszczą powtórki jakieś. Swoją drogą...nie chce czekać na Orła przez rok ;/
Trzeba działać! Kto zna hiszpański? ;p

mmadelinee

przecież 5 sezon na rtve będzie dopiero w przyszłym roku puszczany... więc trochę czasu jeszcze trzeba czekać niestety... nie mówiąc o napisach czy w ogóle żeby puścili na tvn7

użytkownik usunięty
christie147

Przecież to oczywiste - TRWAJĄ ZDJĘCIA do 5 sezonu :)
aby puścili to w Polsce, dajmy na to premiera w Hiszpanii
w grudniu ich czasu, to wyjdzie nam jakieś dwa lata, i to miejmy nadzieję że TVN7 do tej pory nie splajtuje i się nie zmieni :)

Teraz tylko pozostaje nam wybór 4 sezonami - 5 zostawmy w spokoju :)

użytkownik usunięty
kobieta1985

Lexus już to wyjaśnił - dzięki :)

ocenił(a) serial na 10

gdzieś czytałam, że 5 sezon w Hiszpanii ma być we wrześniu, ale trzeba głębiej poszukać i poczytać :) Myślę, że tak dadzą, zazwyczaj telewizje ruszają z nowymi sezonami od września. Popatrzcie na oficjalnej stronie na daty emisji odcinków : np. II seria skończyła się w marcu, III dali we wrześniu :)

ocenił(a) serial na 10
monica veronica

Tym bardziej, że już część mają nakręconą więc liczę, że nie będą z emisją czekać w nieskończoność :) (za to TVN 7 najwcześniej, o ile w ogóle, zabierze się za emisję pewnie w wakacje 2013 )

ocenił(a) serial na 10
monica veronica

i jeszcze ostatnie zdanie;) : po Aguila będzie "Teresa" - latynoska produkcja - znak, że TVN 7 zaczyna wracać do korzeni czyli telenowel i może zdarzyć się tak, że przez jakiś czas 15:00 będzie zarezerwowana dla takich właśnie seriali hiszpańskojęzycznych (m.in. Aguila :) )

ocenił(a) serial na 10
monica veronica

4 sezon był kręcony na przełomie 2011/2012 A serial do TVN7 trafił już w lutym. Jak na Polskę i naszą telewizję bardzo szybko Aguila trafił do naszych telewizorów. Nie pamiętam żadnego innego serialu, który zaraz po nakręceniu jest puszczany od razu u nas. 5 sez. ma już nagranych parę odcinków i coś czuję, że we wrześniu tego roku obejrzymy dalsze losy naszych bohaterów ;)

użytkownik usunięty
lexus123

A wiesz i ja tak czuję, jakby 5 sezon trafił tak szybko jak 4 sezon,
może zobaczymy kontynuacje orła jeszcze w tym roku :)
Miejmy nadzieję, i wiedzmy o tym że zdjęcia nie są jak inny niskobudżetowy film fabularny, który ma do realizacji 2 lata,
TUTAJ nad orłem cały czas się pracuje, i ludzie się nie grzebią :)
Tego roku obejrzymy dalsze losy naszych bohaterów ;)
OBY !

ocenił(a) serial na 10
monica veronica

Oglądaliście może "Gorzka Zemsta" :P?

ocenił(a) serial na 10
doman221

doman221 - No ba :))) jasne :))))

ocenił(a) serial na 3
doman221

Jedyna telenowela, która mnie wciągnęła xp

użytkownik usunięty
mmadelinee

"Gorzka Zemsta" - kurczę mnie też wciągnęła, jak mój pierwszy
Hiszpański film, telenowel " Esmeralda ".....
poważnie, nie śmiejcie się ;)

ocenił(a) serial na 10

Gorzka to było coś! Właśnie zamówiłam sobie odcinki z ang napisami i czekam aż przybędą :)))

monica veronica

Nie znam serialu .. O czym mniej więcej jest/ Może tez mnie wciągnie :D

ocenił(a) serial na 8
Czerwona_truskawka21

Polecam serial "Zorro La espada y la Rosa".Puszczali go dwa razy na TV Puls.To jest telenowela,jest mniej scen walk i Zorro niż w Orle,ale jest super.

użytkownik usunięty
mandaryn111

http://www.filmweb.pl/serial/Serrallonga-2008-454140

Polecam ten film, jest zaj***ty co Aguila Roja, ale niestety dali tylko 2 odcinki :)

użytkownik usunięty
Czerwona_truskawka21

Akcji to tam nie ma za wiele,
ale jest dużo wątków intrygi i miłości, coś dla kobiet :)

ocenił(a) serial na 8

Właśnie obejrzałem z tvp 1 pierwszą część tego.24 ma być druga w nocy to nagram i obejrze też.Jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu.Masz rację jest tam mało akcji.Można obejrzeć na jeden raz:)

użytkownik usunięty
mandaryn111

Dokładnie, chociażby to że z tego samego kraju, nie ma co porównywać akcji do Aguila Roja, ale serial, jako motyw przyrodniczy i intrygujący, w sam raz jak na pierwszy raz, ale kilkakrotne to zobaczyć, raczej strata czasu :)

Mam pytanie. Czyli na tvn7 Orzeł się kończy, bo to już koniec sezonu 4 i nie ma 5 czy po prostu tak go przerywają?? Bo już nie wiem??

użytkownik usunięty
wiesiak

5 sezon oficjalnie jeszcze nie istnieje, czyli trwają nad nim prace,
a 4 sezon się kończy już w ten piątek :(

użytkownik usunięty

Powtarzac ten nie będą, nie ma na co liczyć bo na jego miejsce wchodzi serial
" Teresa ", więc pozostaje nam czekać na premierowy 5 sezon AR, który miejmy nadzieje wejdzie na folklory polskiej telewizji :)

Aha dzięki. To ja myślałam, że po prostu sobie bez prawnie przerywają serial. Ale jak to jest koniec 4 sezonu to spoko :) A ten sezon nie zakończy się tak jakoś nijko ??? Ale będziemy czekać na 5 sezon :D Dzięki Leon za odpowiedź. Jak ty dużo o Roja wiesz :)

ocenił(a) serial na 10
wiesiak

Jakoś tam się skończy :D każdy sezon kończył się w sposób który zachęcał widza do oglądania kolejnego :) Pewnie będzie jakaś scena, kwestia przez którą będziemy zżerani z ciekawości "co dalej?" ;]

A no i zgadzam się z Tobą odnośnie Leona.... Na prawdę sporo wie ;)

lexus123

Ty też wiesz dużo więc podziwiam was obu :D

użytkownik usunięty
lexus123

Dokładnie, każdy odcinek wciąga tak bardzo że zżera nas ciekawość następnego :)
A przerzut z 4 sezonu na 5 to formalność, która wymaga czasu :)

Wszyscy dużo wiemy, nie ma najlepszego, każdy jest super, każdy jest zainteresowany Orłem, i każdy jest fanem, za to podziwiam wszystkich :)

Ola_153

Ciekawi mnie co będzie z Alonso i Gabi, którzy wypłyną statkiem ... Czy Satur albo Orzeł ich uratują?

ocenił(a) serial na 9
Czerwona_truskawka21

Uratują... o to się nie martw ;-)