PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88718
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Czy wiadomo mniej więc co się z nim stanie? Wystąpi w 5 sezonie czy go zabiją?

ocenił(a) serial na 7
KamilkaPatrzy

Jak go zabiją.... to ja zabiję twórców xD Najlepsza postać chyba. Ogólnie postacie Niemców są dobre. Brakuje mi teraz Halbego i Tadeusza :)

szymon0018

Ooo tak, mi zwłaszcza Halbego :( Rappke też był dobry :D
Mimo, że tak nie powinno być, patrząc na historie, ale w tym serialu jestem za Niemcami, właśnie dzięki aktorom, którzy występują. I te mundury ahh : D

ocenił(a) serial na 10
KamilkaPatrzy

Mundury niemieccy naziści mieli faktycznie udane, ale nic dziwnego skoro zaprojektował im je niejaki Hugo Ferdinand Boss...

ocenił(a) serial na 7
Shimeck

Boże, a myślałam, że tylko ja się zachwycam tymi mundurami xDDD ale musicie przyznać, że jak Polacy się przebrali w mundury niemieckie to wyglądali jeszcze lepiej. A swoją drogą, marzą mi się takie spodnie od niemieckiego munduru :P

ocenił(a) serial na 8
Shimeck

Ku ścisłości mundury SS były zaprojektowane przez Karla Diebitscha a Boss je produkował. Ale fakt, były bardzo dobre!

huzar186

Dołączam do Funclubu Niemieckich Mundurów, uwielbiam je :D

szymon0018

Mnie Tadeusz wkurzał trochę... ale Halbe był spoko, uwielbiałam jak z Rainerem rywalizował :D Willa (czy tam Willy'ego) też lubiłam, szkoda, że go zabili. Zresztą w ogóle szkoda, że praktycznie z tych Niemców, to mało kto już został.

ocenił(a) serial na 10
szymon0018

hahaha : D dołączam się : >
mi również brakuje Halbego i Rappke :<

uuuuu

Halbe wystepuje codziennie o 17.55 na tvn :-)

ocenił(a) serial na 9
uuuuu

Mi osobiście radość sprawiało gdy na ekranie pojawiał się Helmut Fuchs . Niby na pierwszy rzut oka taki spokojny i ułożony a potem się okazywało że niezła z niego gnida była. A Rappke z tym swoim akordeonem naprawdę miał w sobie coś z diabła:)

szymon0018

najlepsza w całym tym zestawieniu jest szafeczka z koniaczkiem, otwierana na cios raczką.

użytkownik usunięty
shzb25

taak ;) nie ma jak powrót na stare śmieci w ostatniej serii ;]

KamilkaPatrzy

Widze, ze podoba sie nordycki typ :-)

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

No Lars rządzi jest niestety ciekawszą postacią niż wszyscy pozytywni bohaterowie razem wzięci.....
Gdybym był na jego miejscu miałbym pewnie podobne podejście.....

WOLVERINE55

Ciekawe jak potocza sie losy Larsa. Prowadzenie śledztwa w sprawie zamachu na Fischera, ukrycie przed Fischerem tego co wie o zlocie,infomowanie Berlina przy jednoczesnym uwazaniu na Berlin. Odnosze wrazenie, ze tym dwom generalom SS zalezy tylko i wylacznie na przejeciu zlota.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

Rainer wymiata
Powiem szczerze że czwarty sezon oglądałem tylko z powodu rewelacyjnej gry Adamczyka.
Pasuje mu ten mundur. Pasuje mu ta rola. Rewelacja
Reszta tej całej pseudo konspiracji może się schować.

ostry119

Adamczyk jest znakomity! W mundurze wygląda genialnie. I rola mu się trafiła ciekawa...

ocenił(a) serial na 9
Zuzulek

Mogłaba by wrócic Graba ,ona jest genialna .

ostry119

A propo Adamczyka w niemieckim mundurze, w ''Stawce wiekszej niż śmierć'' Adamczyk gra Brunera, jest brunetem z wąsem http://www.fakt.pl/Kot-jako-Kloss-Adamczyk-jako-Brunner-Foto,galeria-artykulu,14 0026,1.html

KamilkaPatrzy

Tez uwazam, ze Lars Rainer jest najlepsza postacia w serialu. Adamczyk jest genialnym aktorem. Czy ktos patrzac na jego Rainera widzi Żabcie z Przepisu na zycie? Nie. Totalnie nie. Adamczyk jest swietny! Chyba grajac z drewnianym Kozyra musial byc porazony. I wszyscy wokol.

essita

Tak. Co to za pomysł żeby Kozyrę brać do obsady?!

ocenił(a) serial na 8
Zuzulek

Kozyra sprawdzał się jedynie w scenach z Gertrudą, ale jak zaczął np. krzyczeć - śmiać mi się chciało. Podobnie Urbański- naprawdę w tym kraju nie ma aktorów tylko trzeba brać celebrytów?

ocenił(a) serial na 1
SnapeForever

urbanski z wyksztalcenia jest aktorem, skonczyl warszawska pwst

ocenił(a) serial na 5
Saguar_Bro

Acha, i rozumiem że świadomośc jego wykształcenia zmienia coś w fatalnym odbiorze roli/postaci i td.? Bo zdaje się że nie.

ocenił(a) serial na 1
tc1987

cytuje:
Podobnie Urbański- naprawdę w tym kraju nie ma aktorów tylko trzeba brać celebrytów?

otoz nie interesuje mnie spoleczny odbior jego roli, ani kreowanej przezen postaci; nie ogladam tego serialu i nie o tym sie wypowiadam; cytowany przedmowca zadal konkretnie w kontekscie urbanskiego zapytanie, wiec do niego sie odnioslem

ocenił(a) serial na 5
Saguar_Bro

Aha - podsumuję tylko że jeśli idzie o jego rolę to niewiele straciłeś/aś:).