PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51374
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

jak się wam tu podoba Lori Rom w roli Phoebe??? http://www.youtube.com/watch?v=4Rp5raAplVE&feature=related

Jak dla mnie to dobrze, że ją zmienili :) i że Alyssa zagrała główną rolę Phoebe. A wy jak sądzicie? ;))

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Według mnie też:) Lori Rom była strasznie sztywna w roli Phoebe, Alyssa dodała tej postaci więcej luzu:)

reesee

Masz raję LORI była strasznie sztywna i nie psasowaął do tej roli...

roksi16

Wydaje mi się, że po jednym odcinku ocenić trudno kogokolwiek i cokolwiek.

latios

może i masz rację nie mniej jednak jak się ogląda Lori to jakoś mi tam nie pasuje ;)

Leo_Wyatt

Zgadzam się z Latios po jednym odcinku trudno kogo kolwiek ocenić. Poza tym
nie widziałam więcej filmów z Lori więc ocenić jako aktorki jej nie
potrafię. Ale nie przesadzajmy nie była aż tak tragiczna na pewno lepsza
niż Miley Cyrus z Hanki Montanki.

ocenił(a) serial na 8
Ava_Elizabeth

No, co prawda ciężko zdecydować po jednym odcinku, ale jeśli miałabym porównać odcinek z Lori i ten sam z Alyssą, to rzeczywiście Alyssa pasuje bardziej do roli Phoebe ;)

Oldzia_

Też tak uważam! Alyssa idealnie pasuje do roli Phoebe...a poza tym uważam, że jest ładniejsza od Lori :)

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Lepiej pasuje alyssa milano wyglada mlodziej od lori i lepiej jej jako rol phoebe i lepiej gra alyssa od lori

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Sama nie wiem. Jeśli teraz porównać odcinek z Lori i ten z Alyssą, to rzeczywiście Alyssa bardziej pasuje. Ale może to nie jest kwestia tego kto jest lepszy a kto gorszy, podzielam opinię, że po jednym odcinku nie można stwierdzić, tylko po prostu przyzwyczajenia. Tak naprawdę nie porównujemy tych dwóch odcinków, ale ten z Lori Rom i 8 sezonów z Alyssą. To oczywiste, że Alyssa lepiej pasuje, bo grała Phoebe przez 8 lat i nikogo innego sobie nie wyobrażamy. Ja myślę, że gdyby Lori grała Phoebe mogłabym ją polubić tak samo jak Alyssę.

Leo_Wyatt

kiedy oglądałem ten odcinek z lori wydawało sie że phoebe jest najstarsza a kiedy zobaczyłem alysse jak phoebe bez wątpinia widać ze najmlodsza

ocenił(a) serial na 9
Magic_Hour

Zgadzam się z poprzednikami,Alyssa bardziej pasowała do roli Phoebe,nadała tej postaci poweru.I zgadzam się również,że to pewnie kwestia przyzwyczajenia i że nie powinno się oceniać po jednym odcinku.Widziałam Alysse w innych filmach,a Lori nie więc trudno mi ocenić jakby się sprawiła w roli Phoebe.