PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95836}

Co ludzie powiedzą?

Keeping Up Appearances
1990 - 1995
7,8 35 tys. ocen
7,8 10 1 35141
7,2 16 krytyków
Co ludzie powiedzą?
powrót do forum serialu Co ludzie powiedzą?

Wydania na DVD

ocenił(a) serial na 9

Witam, poszukuję jakiegoś porządnego wydania na DVD. TV Okey wydał płyty z dobrym lektorem (tłumaczeniem) ale badziewiastej jakości. Kupiłem też jedną płytę wytwórki "best film", ale to też jest badziew, bo dla odmiany tłumaczenie jest beznadziejne (lektor). Istnieją jakieś inne wydania DVD z dobrym lektorem ?

grgr

Ja niedługo będę kupować na stronce punkt44 więc mogę się podzielić wrażeniami na temat kopii i tłumaczenia a powiem, że jestem wybredna w tych kwestiach:)Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
grgr

A wersji oryginalnej to nie łaska?

użytkownik usunięty
Liberwig

Nie każdemu, jako znajomość języka obcego, potrzebny jest angielski. -,-

użytkownik usunięty
grgr

Posiadam pierwsze sezony na dvd w bardzo dobrej jakości, więc jak coś - pisz ;)

ocenił(a) serial na 7
grgr

ja kupiłam dobre kilka lat temu były w tinie czy w jakimś tam innym czasopiśmie, którego i tak nie czytałam, ale zależało mi na tych płytach. były te odcinki podzielone że na jednej płycie było pół sezonu czyli 10 płyt bo sezonów było 5. sama się zdziwiłam, że na płytach z gazety jest taka dobra jakość.

ocenił(a) serial na 9
grgr

Jaki lektor był w TV Okey?

Pawuloniasty

Heropolitański

Pawuloniasty

Mogę ten serial oglądać na okrągło. Niestety na Polsat Seriale od niedawna zaczęli nadawać mój ukochany serial, ale tłumaczenie schrzanili równo. Powolniak - Gnuśniak, Stokrotka- Dorotka ??!!!!.

Pawuloniasty

Mój ulubiony serial. Zawsze poprawia mi nastrój. Nigdy nie zastanawiałem się nad lektorem , ale od niedawna na Polsat Seriale można niby oglądać. Jednak Powolniak- Gnuśniak, Stroktotka Dorotka ....???!!! i inne "kwiatki". Dla mnie lektor psuje cała przyjemność z oglądania. Oczywiście omijam tą wersję. Byleby inne stacje tego nie podchwyciły. Okropność tak zniszczyć serial.