PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104639}

Chojrak - tchórzliwy pies

Courage the Cowardly Dog
1999 - 2002
7,4 27 tys. ocen
7,4 10 1 26781
7,4 14 krytyków
Chojrak - tchórzliwy pies
powrót do forum serialu Chojrak - tchórzliwy pies

Jak byłam mała

użytkownik usunięty

bałam się nie których odcinków ,a chyba najbardziej tego co padał deszcz i była kałuża na podwórku z której wychodziła kobietaxD

nie ty jedna, bo ja tak samo xd http://www.youtube.com/watch?v=-j4AlTHE1pU&feature=related o to ci chodzi? :F

użytkownik usunięty
bells04

Niee chociaż ten pierwszy duch co tam jest to też jest przerażający;P

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=LRQ2ApY63x4 chyba o ten? ogółem Chojrak jest najfajniejszą kreskówką z mojego dzieciństwa :D

a ja tego odcinka ze fryzjerem psychopatą co chciał w łazience ogolić chojraka xD

ocenił(a) serial na 9
krysia162

hah ja też bo taka 'creepy' muzyczka leciała xD

ocenił(a) serial na 10
krysia162

O ku**a, to najgorsze wspomnienie z dzieciństwa. Jak gdzieś słysze słodka muzyczkę z pozytywki to spierdziulam :P

ocenił(a) serial na 7

Ja się najbardziej bałem chyba odcinka, w którym Eustachy poszedł z Chojrakiem do jakiegoś baru na Hamburgera i okazało się, że to jest z ludzi czy jakoś tak, nie pamiętam już ;D

użytkownik usunięty
Otakushonen

Odwrotnie - okazało się, że robią ludzi z... mięsa:)

użytkownik usunięty

Ja zaczęłam go oglądać jak już byłam dorosła (lubię niektóre kreskówki na CN:)) i oczywiście nie bałam się, ale zdaje sobie sprawę, że dla wielu dzieci ta kreskówka może być dość przerażająca. Polecam ją trochę starszym dzieciom i nastolatkom.

użytkownik usunięty

Oj uwierz mi jak się jest małym dzieckiem to ta bajka dla niego jest przerażająca^^ heh teraz to się śmieje z siebie;]

użytkownik usunięty

Oj wierzę, wierzę:) Ten serial nie jest przeznaczony dla małych dzieci.

użytkownik usunięty

Podobno kiedyś nie mogłam go oglądać;]

Niby to CN przeznaczony jest dla dzieci, ale ta bajka zawsze mnie przerażała, jaką trzeba mieć bańkę, żeby takie bajki tworzyć. Podobnie jak kiedyś 'Gęsia skórka' była dla mnie straszna jak ta bajeczka.

MiLusSia

Gęsia skórka nie umywa się do Chojraka. Podobnie jak ty bałem się tej kreski ale pomimo tego oglądałem ją bo wciągała, była oryginalna, każdy odcinek różnił się od reszty i nie był podobny do poprzednich i nie brakowało też dość czarnego humoru. Zawsze oglądałem do końca by zobaczyć jak Chojrak odważnie zatriumfuje nad kolejny potworem/potworami, problemem, katastrofą czy łotrem. A Gęsia Skórka ? Nawet jako dzieciak śmiałem się z tego i nudziło mnie to niemiłosiernie. Dziś mogę powiedzieć że scenariusze do tego były pisane przez amatora.

ocenił(a) serial na 9

A ja właśnie nie czułam strachu. Teraz właśnie oglądam i odczuwam większy strach xD

ocenił(a) serial na 8

dokładnie, oglądałem ten odcinek z kobietą i mimo, że to bajka to naprawdę było strasznie, ten klimat i muzyka, cała atmosfera zrobiły swoje! ;)

'najgorszy' był odcinek z tą zjawą która mówiła "ODDAJCIE KAMIEŃ, BO RZUCĘ NA WAS KLĄTWE', jezu, pamiętam, jak razem z kuzynem uciekaliśmy z pokoju, gdy to leciało xD

ocenił(a) serial na 10

Ja pamiętam najbardziej odcinek o bakłażanach, o przetrzymanej książce w bibliotece i o złym bałwanie. :(