PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122649
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy ktoś pamięta co się z nią stało?

ocenił(a) serial na 10
LaReinaDelSur

umarła

ocenił(a) serial na 10
aleek144

znaczy sie żyje ;D

ocenił(a) serial na 7
LaReinaDelSur

Jej druga siostra to Molly bodajże? Nic się z nią nie stało. Żyje i ma córkę. Chyba, że coś pomyliłam.

LaReinaDelSur

"Molly Grey Thompson: (Mandy Siegfried) Molly jest 22-letnią, przyrodnią siostrą Meredith. Ona oraz jej starsza siostra Lexie są córkami Thatchera Greya z jego drugiego (obecnego) małżeństwa z Susan. Oświadczyła się Ericowi, zanim został wysłany do Iraku. Początkowo pacjentka Mercy West, przeniesiona do Seattle Grace w 32. tygodniu ciąży. Addison operowała ją, by uratować jej nienarodzone dziecko. Później urodziła dziecko, które nazwała Laura." ;-)
Też kiedyś rozkminiałam ten wątek, głupio, że to był tylko pojedynczy epizod, tak jakby zapomniano, że Lexi ma inną prawdziwą siostrę, a Meredith jest tylko jej przyrodnią :P

ocenił(a) serial na 9
petra93

Dokładnie, cały czas jest mowa o tym że Meredith ma siostrę, a nie siostry, więc w którymś momencie zaczęłam się zastanawiać czy np nie przegapiłam śmierci Molly...

ocenił(a) serial na 8
LaReinaDelSur

jeśli dobrze pamiętam to w odcinku kiedy Meredith ma oddać ojcu wątrobe jest wspomniana jej druga siostra, jest mowa o tym że przeszła jakąś chorobe dlatego nie może być dawcą i wyjechała chyba do męża

aszjaaa

Tak. Molly miała zakrzepicę żył głębokich i nie mogła być dawcą. Razem z córką przeprowadziła się do bazy wojskowej w Bahrajnie, do męża żołnierza, więc to raczej oczywiste, że nie było jej przy Lexi. Ma swoje życie, daleko od Stanów, a Mer jest blisko. Poza tym Lexi na pewno z siostrą utrzymywała kontakt, tylko się o tym nie mówi, bo Molly jest epizodyczną postacią.