Czesc Wam ;) mam takie pytanko :PP czy po 3 sezonie będą po kolei wszystkie ? ;)
z polsatem nigdy nic nie wiadomo. zrobia jak zechca.
od marca na fox life ma byc 5 sezon
Z tego co pisze w programie (telemagazyn.pl) wynika, że Chirurdzy lecą do 6-go marca (czyli do końca 3-ciej serii) a potem, od 9-go marca poleci Ostry dyżur... Chyba nie prędko doczekamy 4 serii na Polsacie...
Jeeeejku ... nienawidze jak przerywają emisje seriali które ogladamy... ehh a foxlife nie mam niestety wiec sie nie na ogladam ;( ostry dyżur ktos oglądał bo jakoś nigdy nie miałam okazji ;))
A na tych stronach jest ten 4 sezon z tym że ktoś tam to czyta po polsku tak jak na polsacie?
nieeeee.... tam jest po angielsku. ale nie sciagaj z lektorem!!!!!!! lektor to zabojca wszystkich filmow!!!!!!
Niee:(:(:(
Tylko nie to:(
Co za beton!! Ja też niestety nie mam foxlife więc też się nie naoglądam:( Czemu zawsze przerywają to co mi się podoba strasznie??
MASAKRA!!!
Na stronie http://peb.pl/pozostale-m-in-filmy-3gp/395914-rapidshare-chirurdzy-greys-anatomy -lek-pl.html możecie ściągnąć 4 sezon GA.
4 sezon jest REWELACYJNY!!!!Własnie dzisiaj zamierzam poraz kolejny obejrzec 17 wspaniałych odcinkow 4 sezonu GA:)Pozdro
Moim zdaniem aż tak bardzo słaba nie jest. Najlepiej ściągnij sobie jeden odcinek i oceń.
na stronach chomikuj.pl ludzie wrzucili wszystkie sezony GA. z lektorem i bez jak kto woli. wpisz w googlach "grey's anatomy chomik" wykup transfer i sciagaj :P albo torrenty....albo bearshare :P
Ja już dawno odpuściłem sobie Polską telewizję.
Co najwyżej jak wpadnie mi coś w oko to odpalam torrenty i od razu zasysam wszystkie sezony.
W ten sposób mam do dyspozycji nowe odcinki max dwa dni poświatowej premierze.
Jedyny minus to trzeba znać angielski aby poradzić sobie z oglądaniem w oryginale. Jakoś sobie z tym radze więc tak na prawdę mi Polsat i inni mogą nagwizdać.