Bo ja sama nie wiem...raz mi sie bardziej podoba Derek a raz Alex ;p
Ale moim zdaniem Derek króluje
mi podoba sie alex. dereka za to nienawidze i nie moge na niego patrzec :/ jak dla mnie to on jest okropny :/ i te jego miny. nienawidze go !! wkurza mnie sam jego widok :/ nie wiem czemu. ale za to alex jest swietny ;)
Wolę Dereka. Alex też jest świetny, ale Derek...to Derek ;). Derek zawsze będzie w tym filmie numerem 1 ;)).
No tak, Derek jest jakiś...jakby nieobecny, od niechcenia. Ale i tak wole jego postać, chociaż Alexa też lubię.
Zdecydowanie Alex,podoba mi się bardziej z wyglądu+wolę jego postać,na początku serialu średnio go lubiłam a pózniej coraz bardziej.
Derek jest ok,też fajna postać,tylko raz miałam ochotę go zabić-kiedy nie powiedział Mer o tym że ma żonę i pozwolił,żeby dowiedziała się w taki sposób:/
Nie no, dziś Derek mnie wkurzył, gdy powiedział Meredith, że flirtowanie z tą panną w barze było najlepszą rzeczą w tygodniu! Wrednie się zachował :/. Jeśli chodzi o dziś to już chyba Alex był lepszy, choć też się nie popisał. Mógł zostać z Rebecą.
derek zachowal sie tak juz nie raz. kiedys przeciez nazwal meredith dziwka (chyba po tym jak przespala sie z georgem) ale to ze on sypial i z mer i addison to bylo wporzadku :/ albo tez sytuacja kiedy obarczal wina meredith o to ze pozwolil burke'owi operowac po tym postrzale. przeciez to on go badal i pozwolil mu operowac a gdy okazalo sie ze reka nie jest wporzadku to zaczal najezdzac na mer ze wiedziala ale mu nic nie powiedziala :/ on caly czas probuje sie usprawiedliwiac i zwalac poczucie winy na innych :/ wszystkich krytykuje i mysli ze sam jest idealny
wiem ze ten post jest troche nie na temat ale mimo wszystko jest. bo wiekszosc mowi ze derek jest swietny i cudowny i ze jest idealem ale trzeba tez pokazac jego wady i docenic alexa, ktory tez nie jest najgorszy ;)
Według mnie obaj są fajni, chociaż przewagę ma Derek. Obaj zawsze maja jakieś wady i zalety, raz sa super a raz mozna by ich zabić!!
A tak wogóle to podoba mi sie uśmiech Dereka :p