Niestety,ale producenci chyba chcą ostudzić nasze emocje i po odcinku 3x17 "Some Kind of Miracle" nastąpi dwutygodniowa przerwa w emisji serialu:( Przerwa ma trwać do 8 marca!Szkoda...co wy na to?
Wielkie dzięki za informacje, bo czekałabym jak głupia na następny odcinek ;( Troche szkoda, że zrobili przerwę, ale co robić pozostaje nam tylko czekać :) pozdrawiam wszystkich fanów greys anatomy ;)
O prosze...
Qrcze to nie dobrze :( Tym bardziej biorąc pod uwage wydarzenia z 16 odcinka... A ktoś wie ile odcinków ma mieć 3 seria? tyle co 2ga? Wiadomo coś o 4tej serii?
Z tego co się orientuje wiadomo narazie o 19 odcinkach(źródło:tv.com).A jeśli chodzi o czwartą serie to wiem,że Ellen Pompeo podpisała kontrakt na kolejne dwa sezony w serialu więc nic tylko czekać i oglądać:)Pozdrawiam
skąd wiecie, że dopiero 08.03. będzie 17 odc. ? bo na stronie głównej tego serialu pisze że następny odc. jest 22.02. -http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index
Ehhh niestety to już potwierdzone!Marzec bez Grey's Anatomy:( Sarna masz racje:data emisji 18 odcinka to 12.04.2007:/
Nieno co Ci producenci myślą.. jeszcze zaniedługo dadzą może 3-miesięczną przerwę w stylu LOST-a? ;/ No ale co możemy zrobić, pozostaje nam czekać..
Zanim zaczniesz skandować że informacja jest nieprawdziwa sprawdź na oficjalnej stronie abcmedianet ;)
Co za pech miesiąc bez GREY'S ANATOMY to miesiac stracony...nioo ale bede czekala z niecierpliwoscia na kolejne...pozdro dla fanow GREY'S ANATOMY...PODBIJAMY LISTE MAJA BYC SAME 10 zeby podniesli sie w rankingu seriali...
Chociarz codziennie ocena GA się zmienia.W rankingu top 100 zawsze nie może usiedzieć na swoim miejscu tylko co minute zmienia swoją pozycje:D:D wychodzi na to,że mamy zwolenników jak i przeciwników Chirurgów...
Od czasu gdy emitują GA w Tv to ocena drastycznie spada :(
No i już pewne:
18 odcinek - 12 kwiatnia 2007
ponad miesiąc czekania :(
może to dlatego, że wywalają z serialu Isaiah'a Washington'a(dr. Burke). Jak myślicie? PZDR. dla fanów Grey's Anatomy!!!! :)
Chyba macie błeędne informacje odnośnie emisji kolejnego odcinka bo według strony tv.com data emisji następnych dwóch odcinków czyli 18 i 19 to 8 i 15 marca.
Ta tv.com często są błędy a na oficjalnej stronie pojawiła sie zmiana.
Następny odcinek nie 4 kwietnie tylko 15 marca. ;)
Odnoście strony tv.com to jest to coś podobnego do filmwebu.
Każdy może zostać członkiem i wprowadzać zmiany ( pod drobnym nadzorem oczywiście - chociaż tam weryfikacja jest troche inna niż na FW). Dlatego tak często pojawija się tam będy.
Nioo tylko ze nie tylko na tej stronie tak pisza ale na innych stronach takze chociazby na oficjalnej stronie GREY'S ANATOMY i jeśli nie jesteście pewni tego co piszecie to nie piszcie!!
Dla waszej niepewności napiszę to jeszce raz 15 marca kolejny odcinek GREY'S ANATOMY :)
Zaintrygowała mnie ta wypowiedz jak wywalą Burka ...dlaczego ja tak nie chce to jedna z lepszych postaci w Tym serialu.
dzieki a czy wiesz cos moze o odcinkach specjalnych?? podobno jeden z nich zostal juz wyemitowany "Complications of the Heart". czy ma on jakis numer? co w nim bylo? ile jest specjalnych ? i wiesz moze o co chodzi z jakims odcinkiem ktory w calosci poswiecony jest katie walsh jako addison shepherd? podobno ma odejsc z serialu i robic wlasny cos jak przeyjaciele i pozniej byl joey. podobno tak samo ma byc z addison i ma odejsc z seattle. to prawda??
Jeśli chodzi o Kate Walsh to prawda odchodzi z serialu i będzie specjalny odcinke poświęcony tylko jej ale jeszcze nie wiadomo kiedy to nastąpi...
ja się nie pytam o Kate tylko o aktora Isaiah'a Washington'a który gra Burke ...jak tak wszyscy poodchodzą to będzie lipa
Ale sweet women odniosła się do wypowiedzi doma114 o odcinkach specjalnych i udziału w nich Katie Walch a nie Twojej;)Jeśli chodzi o Isaiah'a Washington'a to jego pozycja w serialu jest poważnie zagrożona.Aktor zaczął leczyć się z agresji po tym jak wszczął kłótnie na rozdaniu Złotych Globów i obraził T.R. Knighta(serialowy George)nazywając go "pedałem"!Niestety po tym przykrym incydencie T.R. Knight zastanawia się nad opuszczeniem "Chirurgów":( Szefowie ABC wydali oficjalne oświadczenie, w którym potępili zachowanie Washingtona, zaś sam aktor oficjalnie przeprosił wszystkich urażonych.Internetową petycję do szefów ABC o wyrzucenie Washingtona z obsady "Chirurgów" podpisało ponad 9 000 widzów!
Więcej możesz przeczytać na stronie:http://film.onet.pl/O,8460,1471767,plotki.html
Dziękuje bardzo za wyczerpującą odpowiedz :) , przeszła moje oczekiwania. Pozdrawiam
Jestem bardzo zaskoczona zachowaniem Washingtona na rozdaniu Złotych Globów, ale uważam że nie powinien zostac usuwany na serialu. Tworzy w sumie ciekawą postać ;p A tak wogóle jeszcze 9 dni do kolejnego odcinka greys anatomy ! Pozdrawiam wszystkich fanów :)
Kate jeszcze nie odchodzi. ;)
To prawda że ostatni odcinek GA będzie dwugodzinny i bedzie zarazem początkiem "spin-offa" którego główną bahaterką ma być Addison.
Jesli odcinek sie spodoba to faktycznie będziemy Addie oglądać w GA rzadziej albo już wcale :(
Jednak jako pocieszenie powiem że Shonda chce aby to był taki miniseralik który będzie emitowany w przerwie pomiędzy 3-4 serią (maj/czarwiec - wrzesień).
Po więcej informacji oraz do dyskusji zapraszam tutaj ;)
http://www.greysanatomyworld.fora.pl/