wiem że aktor grający tą postać odchodzi z serialu, mozecie napisać jak to rozwiązali w serialu.
nie ucieknie tylko zrezygnuje ponieważ stwierdził że christina uczestniczy w całej tej szopce związanej ze ślubem wyłącznie dla niego
Ale tu chodziło o to, że Cristina tak naprawdę (według Prestona) nie chciała tego ślubu. Nawet sama mówiła kilka odcinków wsześniej,że chce, żeby ten ślub był nie w kościele, żeby przyszła tylko Meredith i Derek, jeśli Burke tak chce, i "bez welonu".A Preston zaprosił dosłownie wszytskich i jak stał przed ołtarzem zrozumiał, że Cristina nie chce tego wszystkiego, że woli żyć bez ślubu i że robi to tylko dlatego,że go kocha. I w końcowej scenie Cris mówi Do Burkea, że ona myśli, że chce tego ślubu, a on odpowieda, że wolałby, aby była pewna. I odchodzi.
bo podobno obrazil na planie T.R.Knight'a (o'malleya) - wyzwal go od ciot chyba albo pedałów bo prywatnie o'malley jest gejem. noi byla afera bo pozniej podobno jeszcze na jakiejs gali rozdania nagrod washington znow obrazil gejow. wiec za to go wylali
taak ale ja mam na myśli uczestnictwo w całej tej "szopce" związanej ze ślubem jak wiemy Christina sama z siebie nie zgoliła by sobie brwi :P itp. ewidentnie więc godziła się na te "upokorzenia" wyłącznie dla Burka tak?!