PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122657
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Oglądał ktoś z was może ten serial ? (który de facto nawiązuje do chirurgów postać
addison) jakie są wasze odczucia ? warto za niego się zabrać?

marieminnn

Nie oglądałam, ponieważ nie przepadam za Addison. Nie miałam do niej jakiś specjalnych uprzedzeń, a nawet czasami tęskniłam za nią oglądając Chirurgów, ale nie ciągnie mnie zbytnio do serialu, w którym gra (tak mi się przynajmniej wydaje) główną, albo chociaż jedną z głównych ról. Oglądała go za to moja siostra. Przekażę więc może jej opinię, oczywiście na tyle prawdziwą, na ile pamiętam. Podobnie jak ja uwielbia Chirurgów i nawet jej się podobała także i Prywatna praktyka. Z tą różnicą, że Chirurgów potrafi oglądać po kilka razy, a do Praktyki raczej nie wraca. Jest to jej zdaniem gorszy serial. Ale wydaje mi się, że nic się nie stanie, jeżeli obejrzysz kilka odcinków i sama ocenisz czy Cię wciąga, czy raczej nie:)

ocenił(a) serial na 10
marieminnn

A ja polecam PP:). Oglądając GA, także nie przepadałam za postacią Addison - jak można zdradzić takiego faceta jak Derek? ;) Na pewno nie była jednym z pozytywnych bohaterów w GA. Jednak w PP rozwija się, przynajmniej ja, mogłam ją zrozumieć, znaleźć "okoliczności łagodzące" jej postępowania wobec Dereka. PP a GA to zupełnie inne seriale, inny klimat. Słoneczne L.A. kontra Szmaragdowe Seatlle. U mnie na pierwszym miejscu zawsze pozostaną Chirurdzy, ale PP swoistego uroku nie można odmówić:). Podzielam opinię @LadyAnna6 - najlepiej zrobisz jeśli sama ocenisz, każdy ma inny gust.

ocenił(a) serial na 9
Doughnut92

super;) dzięki za wasze opinie:)

ocenił(a) serial na 10
marieminnn

Addison w GA była świetną postacią, w PP zmieniła się, to już nie ta sama osoba. Ogólnie PP dla mnie to dno i całkiem niepotrzebny serial, bohaterowie są nudni i męczący.

ocenił(a) serial na 10
marieminnn

Ja odpadłam na początku 3 sezonu bo zaczęłam oglądać zemstę, ale kiedyś może do niej wrócę