PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122666
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Chirurgów uwielbiam, oblądam na bieżąco, od czasu do czasu oglądam na Dobre i Na Zle w Polskiej TV, po dość długim czasie nie oglądania Na Dobre nagle zauważyłam że scenarzyści Polscy zerżneli mnóstwo pomysłów z Greys, nagle pijawi.ła się heirarchia, stazytści, rezydenci, lekarze prowadzący, te same kolory fartucvhów, seks w kanciapach, Burski to chba Mc Dreamy? za webbera robi ..no wypadło mi z głowy ale wiecie kto i dzis zobaczyłam nawet półpiętro z którego widać cały szpital pojawił się w NDiNZ, powstała przychodnia i "dołek" i postaci naśladują tych z Chirurgów, jest "christina" i nawet mieszkają razem, dla mnie to Greys dla ubogich śmieszny jest ten serial polski, który usiłuje naśladować Greys anatomy
macie podobne odczucia?

ocenił(a) serial na 10
ankha74

Usiłują też naśladowac House'a, tymi wymyślnymi chorobami i "burzą mózgów". Słyszałam coś dziś o toczniu....

ocenił(a) serial na 10
ankha74

też mi przyszli do głowy Chirurdzy jak oglądałam wczoraj Na dobre...

ocenił(a) serial na 8
ankha74

w naszym kraju realizowane jest tylko to, co jest sprawdzone na Zachodzie - to jest już standard, przypatrzcie się naszym produkcjom (a na dobre i złe jest starsze niz grey'si, dopiero teraz wprowadzili ten 'zagraniczny klimat', chociaż nie wiem jak Na dobre...wypada w porównaniu z Ostrym dyżurem na przykład)

Sinerel

Na dobre wypada gorzej z każdym zagranicznym sreialem "lekarsko-szpitalnym", szkoda że naśladują, tak jak ktoś napisał Na dobre było pierwsze a teraz kopiują wszystko, niestety nie ten budżet i nie ci aktorzy, teraz oglądam Na dobre, usiłują stworzyć ten sam dramtyzm...ale nici z tego a z ostrego dyżuru to chyba ściagneli tę lekarkę z kulą, Hausa nie oglądałam więc nie wiem

ankha74

Zwiastuny 'Na dobre i na złe' też są zrobione na takie amerykańskie.