Hey, czy wie ktos może coś wie na temat tego czy będzie 4 seria Chirurgów na FOXLIFE? Puszczali 3 serie, a teraz znowu powtarzają od początku.
Czekam na wiadomości od was:)
Pozdrawiam.
Wczoraj widziałem na FOX LIFE reklame zapowiadającą czwarty sezon. Żadnych konkretów nie podali (data, godz itp.) Ale wkrótce!
Przypuszczam że gdy zakończą się powtórki :)
dzisiaj na FoxLife leciał 10 odcinek 2 serii(o święcie dziękczynienia)"Thanks for memories".Puszczają codziennie nowe odcinki od pon-ptn.Według moich obliczeń 3marca skończą puszczać 2serię potem puszczą 3-zrobią to od razu bo to powtórki co znowu wg moich obliczeń skończą 7kwietnia. i po tym okresie puszczą4serie tylko nie wiem czy zrobią jakąś przerwę czy puszczą od razu. ale oglądam prawie codziennie foxlife a tam są długie reklamy odnośnie seriali jakie grają i jak tylko podadzą konkretną datę co do 4sezonu to wam napiszę
ale mogę się mylić co do moich obliczeń i po 2 sezonie powtórek mogą w marcu dać sezon 4(co by było całkiem bez sensu ale mogą tak zrobić)
i nikt niech nie powie,że by nie dawali już zapowiedzi 4 sezonu gdyby tak późno mieli zamiar go wyemitować bo,że 4 sezon ally mcbeal z dokładną datą zapowiadali dokładnie miesiąc przed. więc teraz mogą dawać zapowiedzi bez daty(które i tak są dosyć rzadkie-ci co oglądają FoxLife wiedzą o czym mówię). Skoro mamy luty i dają tylko krótkie zajawki, że już wkrótce będzie 4 seson myślę że jednak zrobią to dopiero w kwietniu po wyemitowaniu 3 sesonu.
A co do private practice to ją reklamują na marzec bez konkretnej daty ale z miesiącem więc pewnie będzie wcześniej niż 4 seson grey's anatomy
P>S sorry za tak dużo wiadomości ale jak coś wysłałam to od razu chciałam coś dodać