PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122657
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

od niedawna wkręciłam sie w Chirurgów, chcę zadrobić wszystkie sezony o ile mi się uda. Ale nurtuję mnie pytanie co się wydarzyło pomiędzy Izzie a Alexem. Wiem że są parą, i ona ma raka. Aczkolwiek od kilku odcinków coś zepsuło ;/
będę bardzoo wdzięczna za pomoc ;)

ocenił(a) serial na 10
yoll

A na którym jesteś sezonie? Jeśli na 6, to Alex chciał wstawić się za Izzie do Webbera, powiedzieć, że nie powinna ciężko pracować, bo jeszcze nie wróciła do zdrowia. Izzie po rozmowie z szefem źle zrozumiała działanie Alexa, myślała, że kopie pod nią dołki lub uważa, że jest za słaba na to stanowisko. Dlatego wyjechała.

yoll

wyjechała i już nigdy nie wróci ;(

nihooya

Być może wróci. Rhimes jeszcze niczego nie potwierdziła.

I mam nadzieję, że wróci. To idealnie pasuje do całego scenariusza (wystarczy spojrzeć na zachowanie Alexa: płacz, przygnębienie, a kiedy został postrzelony i Lexie przy nim była, on widział w niej Izzie i prosił, żeby go nie opuszczała). Grey's Anatomy po odejściu Izzie już nie jest takie samo. Brakuje mi też Georga. Za to zupełnie wykopałabym z 6 sezonu Reed. Nie cierpię jej postaci.

Melissa

widziałem interview z Katherine Heigl i powiedziała że Seattle to zamknięty rozdział ;) też nie lubię tej Reed ale słyszałem <spoiler) że ją zabiją;) to prawda???

ocenił(a) serial na 10
nihooya

tak , zostanie zastrzelona w ostatnim odcinku 6 serii

achna4

Śmierć Reed jest jedną z dwóch, która mnie ucieszyła. Wiem, okrutne. Drugą osobą był Denny - jestem niekwestionowaną fanką Alex'a ;). Między nim a Izzy zaczeło się układać, a on musiał się pojawić... I przez niego musiałam przeżywać całe dwa sezony Izzie i Alexa osobno! ;D I jeszcze ta Ava sikająca na kanapę Meredith.

ocenił(a) serial na 8
Melissa

niestety moja ulubiona postać jaką była Izzie odeszła bezpowrotnie. Heigl zajęła się kręceniem filmów... a szkoda. Teraz uwielbiam Callie, ale Alex oczywiście, uwielbiany przeze mnie jest zbyt smutny :(