PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122649
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Po odczuciach związanych z 6 sezonem Chirurgów odczuwam pewne niezaspokojenie związane z postacią Izzie Stevens ( Katherine Heigl). Bez szczegółów mówię, że tęsknię za tą postacią i to bardzo. Powiem tez, że specjalnie dla niej oglądałem cały 5 sezon, bo walkę z nowotworem zagrała rewelacyjnie. Moje pytanie : Jakie wy macie odczucia związane z Izzie, czy może nie lubiliście jej w Grey's Anatomy ?

ocenił(a) serial na 10
anatomy

Izzie to jedna z moich ulubionych postaci. Bardzo brakowało mi jej w 6 sezonie :/ Dodatkowo zabrakło też Bambiego. Meredith było mało i miałam wrażenie, ze kręci się wszystko wokół Arizony&Callie i Cristiny&Owena&Teddy i szefostwa Dereka.

Izzie wróć!

ocenił(a) serial na 10
Jucha91

Też miałam takie odczucie, co do tych postaci. ;/ Mogłoby być więcej Mer. :( No ale trudno.

Uwielbiałam Iz od pierwszego odcinka, i bardzo żałuję że odeszła. :( Razem z Alexem tworzyli świetną parę, szczególnie że ich charaktery były do granic możliwości różne. :) Mam wielką nadzieję, że wróci w 7 sezonie. :D

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

U mnie było tak samo. ; / Izzie jest ważna postacią i zdecydowanie brakowało mi jej w sezonie 6. Meredith miała mało swoich momentów i jakoś jej nie było. Derek strasznie nie pasował mi do roli szefa. ; /
A ja czytałam że Izzie wróci w 7 sezonie bo w poprzednim kręciła jakiś film .

ocenił(a) serial na 10
alexxa

To było tak, że scenarzyści "dali" jej raka, bo kręciła film, i musiała na jakiś czas zniknąć z serialu, i wrócić pod koniec 6 sezonu. Jednak Katherine w tym czasie adoptowała córeczkę, więc postanowiła poświęcić się na razie rodzinie, i pobyć z córką, jednak już wtedy mówiła, że chętnie by wróciła za jakiś czas. W wakacje pojawiły się plotki, że może się pojawić w 7 sezonie, a teraz informacja już jest potwierdzona przez Shondę Rhimes, że Katie wraca, niestety nie wiadomo czy na stałe, czy tylko na kilka odcinków. Ja osobiście wolę pierwszą opcję. :) Chociaż są też pogłoski, że może pojawić się jako halucynacje Alexa, co byłoby idiotyzmem, szczególnie, że ten pomysł już wykorzystano przy Denny'm.

Pozdrawiam. :)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

ja ja lubiałam do 5sezonu z jej rakiem :/
chociaz i na poczatku momentami była mdła i nijaka, chyba najbardziej nijaka ze wszystkich :/

potem sie rozkreciła, a później te halu z dannym to była poracha...
i jej beznadziejne zachowanie w stosunku do Alexa - nie spytała go nawet jednym zdaniem czy był za nią czy przeciw niej, ale skreslila go i pojechała w cholere...
a taka zakochana była i zawsze powtarzała że zaufanie jest najwazniejsze ble ble bleee, a Alexa olała i gówno ją obchodziło co się z nim dzieje
tak postepują tylko egoiści i dlategp Izzie jest dla mnie skreslona :)

fnh81

Izzie jako postać było dla mnie jedną z najlepszych w 5 sezonie. To dla niej siedziałem na okrągło przed telewizorem i oglądałem serial.

Zee_vah

Jeżeli Katherine Heigl ( Izzie Stevens) powróci do 7 sezony Chirurgów to nie mogę się już doczekać. Słyszałem też, że ona wraca tylko po to aby zakończyć sprawę z Alexem:( a szkoda

ocenił(a) serial na 8
anatomy

to prawda, tzn. ja słyszałam ze wróci tylko na jakis czas, na kilka odcinków, ale ja sie tam ciesze... nie znoszę izzie, przez pierwsze 2 sezony była mi obojętna, ale w trzecim i czwartym jak rozwaliła związek georga z callie to myślałam ze mnie szlag trafi..egoistka jedna, taka w tym georgu zakochana a wytrwali ze soba może miesiąc bo im sie seks nie podobał i zamiast próbować rozwiązać ten problem jak dorosli ludzie to sie rozstali a potem akcja z dannym w halucynacjach dłużyła sie jak jasna cholera, słowem według mnie izzie to hipokrytka, egoistka i ciepła klucha.

Ale to nie oznacza ze nie doceniam talentu Katherine Heigl, bo aktorką jest bardzo dobrą, tylko granej przez nią postaci nie lubię...

ocenił(a) serial na 10
Dia2506

Czytałam wywiad z Izzie, z tego co mi wiadomo ma się nie pojawić w 7 sezonie, twierdzi że wszyscy kojarzą ją z tym serialem, a ona marzy o jakiś innych poważniejszych rolach.

anatomy

ja katherine heigl jakos nie lubiłam w grey's anatomy..według mnie ona nie pasuje do roli chirurga..

ocenił(a) serial na 8
NewYorkBitch

Ja też za Izzy nie przepadałam, denerwowała mnie czasem swoją nadmierną spontanicznością i uczuciowością. Bywało z nią jednak zabawnie i szkoda, że nie ma jej w serialu. George'a też mi brakuje. Teraz jest inaczej i raczej nie zanosi się na to, żeby było przynajmniej podobnie jak w pierwszych sezonach.