Tak an gorąco to nawet mi się serial (oceniam po pierwszym odcinku) podoba. Oczywiście największym plusem tego serialu są dzieci.
Po pierwszym odcinku faktyczne nie najgorzej, po zapowiedziach spodziewałam się czegoś bardziej miernego. A tu nawet emocje były w niektórych momentach (stłuczona ramka ze zdjęciem). Mogę się nawet pokusić o stwierdzenie, że za tydzień obejrzę. ;]
dzieci to akurat wypadły słabo, zwłaszcza chłopiec strasznie sztuczy, Żmuda za to tak ładna, że patrząc na nią zapomina sie o śledzeniu słabiutkiej fabuły.
No Żmuda nawet wypadła lepiej niż się spodziewałem, ciekaw jestem co pokaże Damięcki... Z dwójki dzieci to jednak podobała mi się bardziej dziewczynka niż chłopak. Jednak płakała całkiem naturalnie a to nie tak łatwo zagrać....
Zoabczymy co dalej, ale nie ukrywam że oglądam ten serial tylko ze względu na występujące tam dzieci.
A mnie zdenerwowało to uwielbienie Żmudy do piłki nożnej. Gołym okiem widać, że udawane, sztuczne i nieprawdziwe. Podejrzewam że przez to, że Żmuda się nogą nie interesuje, albo też reżyser nabruździł :/
Ale Żmuda ogólnie sympatyczna ;)
Nie zwróciłem na to uwagi. Nie jest to rzecz istotna w tym serialu. Taki detal można pominąć:)
Ogólnie to telewizji publicznej udają się seriale. w TVP na 10 seriali tylko 1 to nie wypał podczas gdyby na takim Polsacie na 10 seriali 9 to nie wypał...
Hoho, a mi się wydaje właśnie odwrotnie. Większość seriali na Polsacie jest porządna, dobrze zrobiona i opłacona, a TVP, pomijając chyba jednego Ojca Mateusza, to kicz - pamiętacie jeszcze takie cuda jak Przystań, Dom nad rozlewiskiem itp?
A czy Wy też uważacie, że scena wypadku była mocna naciągana? No bo, jeśli pomyśleć logicznie, skoro chciała wyprzedzić samochód przed sobą, tzn., że jechał on dość wolno. Jeśli tak było, czy rzeczywiście, przy wolnej jeździe za wozem z kapustą, można było w niego tak śmiertelnie walnąć? A gdzie się podział kierowca tego wozu? Czemu dopiero rowerzysta zadzwonił po straż?
rzeczywiscie moment wypadku wypadl slabo, zreszta nie porzebnie robili zblizenia na cialo ofiary bo i tak to nie wygladalo dobrze, jesli sie nie ma srodkow to sie nie filmuje takich rzeczy
serial ogólnie wypadl dobrze, zapewne bede oglądać, dzieci wypadły bardzo dobrze, ta dziewczynka jest sliczna i nie rażą sztucznością, marta tez wypada ok, tylko damiecki mi nie pasuje i ten koles co gra jej szefa: czy on zawsze musi grac szefa jakies firmy w kazdym serialu
po nazwisku rezysera spodziewalam sie czegos w styli Teraz albo nigdy , ale na szczęście bylo lepiej:)
spodobał mi się ten serial. będę czekać do następnej soboty na kolejny odcinek. w momencie jak ta dziewczynka płakała nad tym zdjęciem , to ja sama miałam łzy w oczach, a Marta bardzo ładnie wyglądała.
odnośnie tego wypadku - coś mi się wydaje, że będzie coś z mafią, może sie poplątali z tymi samochodami i coś poodkręcali w Jej samochodzie a nastepnie tym dostawczakiem naprowadzili na tą przyczepe z kapustą. Pamiętacie jak ta matka przyjechała do hotelu i tam był drugi taki sam kombiak i jakiś dziwny element się tam kręcił, później policja
Serial ma mieć jakiś wątek kryminalny związany z tym wypadkiem
Co do serialu całkiem przyjemnie się ogląda
Żmuda jest poprostu ładna i jak za dużo nie będzie mówić to będzie OK ;) , bardzo fajnie gra ta mała "Aga" całkiem dobrze potrafła się wczuć w swoją role, braciszek "Karolek" znacznie gorzej, może dziecko w tym wieku ciężko nauczyć grać a może poprostu musi się przyzwyczaić
Deneruje mnie natomiast ten Jej zawód, wogule co oni tam tam robią w tej firmie? ma się wrażenie że nic
- początek z tą bitwą to totalna porażka seralu,
jako psycholog Żmuda też nie najlepiej wychodzi (2 odcinek z tym zwolnionym) , natomiast fajni są w tym Jej biurze współpracownicy (ciekawy element ;]
poza szefem i tym gogusiem od kamerki "siostrszeńcem" - sioooo z serialu :D
Ja również zobaczyłam i jestem zrozpaczona, że takie seriale w Polsce powstają. Fabuła - lekka, łatwa i przyjemna. Nie krytykuje, jak ktoś coś takiego lubi to niech ogląda. Ale to, że dorosła kobieta nie potrafi sobie poradzić z dwójką dużych dzieci to już jakaś patologia...
Gra aktorska ani dzieci, ani Żmudy mi nie przypadła do gustu.
Na pierwszym odcinku chyba skończy się moja przygoda z tym serialem.
ja ogladnelam juz 2 odcinki, no i jestem zachwycona ;> a to glownie dzieki bohaterom, najbardziej zmudzie-trzebiatowskiej. no musze przyznac ze wylada naprawde ladnie w tym serialu, bossko ;d dzieci, karolek fajny ;D ogolnie fajna fabula, pani psycholog, mysle ze bedzie miala wiecej pacjentow w nast odcinkach ;d sledze serial caly czas i kilka razy ogladam jeden odcinek xd
Gdzie można obejrzeć odc.pierwszy? Nie myślałam, że spodoba mi się ten serial, ale oglądając odc.2 (który tak mnie pochłonął) chciałabym jednak zobaczyć początek ;)