PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10064929}
6,7 22 tys. ocen
6,7 10 1 22218
6,0 7 krytyków
Cassandra
powrót do forum serialu Cassandra

Serial byłby nawet ciekawy i fajny, gdyby nie wciskanie na siłę wszedzie gdzie się da scen homoseksualnych...no naprawde, serio?! Ile można, nie da się już żadnego serialu na platformie netflix obejrzeć bez tego typu nachalnych scen i wtłaczania wszystkim na siłę tego typu zachowań...ja nie wyrażam zgody na tego typu pranie mózgu i myślę, że nie jestem sama...dlatego rezygnuję z netflixa, mam serdecznie dość....zresztą polecam historię tej platformy, kto ją założył i czym się zajmował....

Agata_111

Gayflix

ocenił(a) serial na 10
Agata_111

Jakie pranie mózgu? Przez całe życie wszędzie dookoła mnie męczono tylko jedną prawidłową opcją hetero i co? Czy ja to nazywałem praniem mózgu? Homofoby, jesteście żałośni... A rezygnuj sobie:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bokciu

Piękny język. Ty chyba masz problem ze sobą i to dość poważny. Zazdrość to pierwszy stopień do piekła. Mało tego że homofob to pewnie prężnie działający patriota, który biję się w klatę i krzyczy "Tylko Biała Polska ". Ale tylko w mediach jest odważny i krasomówca.

ocenił(a) serial na 1
Alo71

Nie tylko w mediach. Wystarczy spojrzeć na stadiony...No i pytanie o jakiej zazdrości mowa? Poza tym pytanie było skierowane do kogoś innego. 

ocenił(a) serial na 9
Alo71

Jaka znowu zazdrosc???????

ocenił(a) serial na 7
macgregor123

Takich ludzi, z zakresu odchyleń seksualnych, jest może 1,5 do 2 % społeczeństwa. Widząc ile netflix poświęca im uwagi, można pomyśleć, że jest ich 50%.

Joanna_Przybyszewska_fw

Jest okolo 10-15%

ocenił(a) serial na 7
q_ba87

W 100% produkcji netflix jest wątek niehetero. Strasznie jesteście skupieni na tym. I macie potężne lobby

Joanna_Przybyszewska_fw

Nie ogladam od kilku lat nic na netflix, wiec nie wiem, ale podziwiam upor i determinacje w prowadzeniu statystyk. Po drugie - czemu piszesz do mnie per "wy"? Po trzecie - wiesz ze do mniej wiecej lat 60., czyli przez niemal caly okres kina niemego i klasycznego, 100% watkow milosnych bylo hetero?

ocenił(a) serial na 7
q_ba87

Per wy jako przedstawiciela/przedstawicielkę określonej grupy.

ocenił(a) serial na 7
q_ba87

Chciałabym żeby po prostu były zachowane realne proporcje

ocenił(a) serial na 5
q_ba87

To co tu robisz?

Joanna_Przybyszewska_fw

5-10% oficjalnie. Są jeszcze osoby bi. Nie wiadomo ile naprawdę jest osób czysto hetero. Mamy udawać że homo nie istnieją?

ocenił(a) serial na 7
GonsiorLesny

Nie, nie mamy nic udawać. Zachowajmy po prostu proporcje.

ocenił(a) serial na 10
macgregor123

Brawo!

ocenił(a) serial na 6
macgregor123

Tak, heteroseksualizm jest naturalny, bo zapewnia przetrwanie gatunku.

dnaflyer

Homoseksualizm też jest naturalny, więc o czym ty bredzisz? Życie nie polega tylko na rozmnażaniu się

ocenił(a) serial na 1
Agata_111

Ja nawet nie dotrwałem do tej zgnilizny, o której mówisz - wystarczyła mi modelowa rodzina niemiecka żeby to wyłączyć.

ocenił(a) serial na 4
Agata_111

Zgadzam się z tobą mam dość tej poprawności politycznej i też zrezygnuję z Netflixa

ocenił(a) serial na 6
Agata_111

Ciekawi mnie, że nie było ci wstyd tego napisać. Jak można chwalić się brakiem tolerancji wobec innych? Postaw sie na miejscu innych ... Załóżmy taki scenariusz: islam staje się wiodąca (bardziej niż jest) religią na świecie i w każdym serialu głowni bohaterowie są muzułmanami mocno wierzącymi. Ateiści lub katolicy pojawiają się bardzo rzadko, a ja już są to muzułmanie się oburzają na "wciskanie na siłę wszędzie gdzie się da scen z katolikami i ateistami, oburzające i obrzydliwe". Czy to dało ci refleksje?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 7
siljesol

siljesol piękny przykład. <3

Agata_111

Netflix przez ciebie zbankrutuje. Nie rób in tego hahaha

Agata_111

Nie można "promować" naturalnie występującej różnorodności seksualnej. To nie zespół muzyczny czy chipsy. Radzę sobie poczytać trochę biologii, poszperać o tym jak często ludzie się rodzą z innym niż standardowy rodzaj chromosomów czy innymi organami płciowymi. Tak, jest to mniejszość, ale nie 1.5 procent. A nie mówię nawet o "zwykłych" gejach, czy lesbijkach.

ocenił(a) serial na 6
Agata_111

Nie tylko na Netflixie bo na Max i Disney jest tak samo

Agata_111

Masz rację. Przecież ludzie homoseksualni nie istnieją, to wymysł Netflixa.

Agata_111

A ja nie wyrażam zgody na takie homofobiczne komentarze i TEGO TYPU mowy nienawiści. Wstyd!

Agata_111

Wszędzie? Serio? Ten wątek był ledwo zauważalny.. nie przesadzajmy

ocenił(a) serial na 9
Agata_111

Niestety ale netliks caly czas promuje teczowych i kolorowych....

Agata_111

Typek przedstawiajacy sie jako Agata narzeka na homoseksualistow? No coz. Ale nie mozesz zrezygnowac z Netflixa, chlopcze! Tam pracuja ludzie! Co zrobia jak z twojego powodu Netflix upadnie! A na marginesie - to tata wie, ze ma juz za netflixa nie placic?

ocenił(a) serial na 8
Agata_111

Jestem ciekawa czy jak w filmie/ serialu jest wątek heteroseksualnych osób to też Cię to tak oburza? Zarówno heteroseksualne osoby jak i homoseksualne osoby żyją wśród nas

Agata_111

Zesranie patoprawactwa to już norma

ocenił(a) serial na 8
Agata_111

Proponuje napisać pismo do Netflixa z groźbą, że jeśli nie przestaną "wciskać" tych okropnych wątków homoseksualnych to rezygnujesz z korzystania z ich platformy! Hmm może poskutkuje haha ;)

Agata_111

Czy jest jakaś opcja kiedy ocenił byś że związek homo jest w filmie nie na siłę. Jak oceniasz czy coś jest na siłę czy nie na siłę?

Agata_111

Homoseksualizm nigdy nie był i nie będzie naturalny , czy w wolnym rozumieniu normalny. Również uważam, że wrzucanie wątków lgbt do praktycznie każdej produkcji jest po prostu nakłanianiem do przekonania, że jest to normalne i nie ma w tym nic złego.
Nie jest to kwestia braku tolerancji - to po prostu biologia o tym postanowiła :)))
Umówmy się, że ani dwie kobiety, ani dwóch mężczyzn nigdy nie będzie zdolnych do prokreacji. Żadne żądania tęczowej kultury tego nie zmienią.