PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61774
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Ulubiony bohater

ocenił(a) serial na 10

Jkia jest wasz ulubiony bohater? ja lubie Ryan'a:)

ocenił(a) serial na 10
Tiffany_2

ja lubie wszystkich. ale tak najbardziej to ryana i calleigh

ocenił(a) serial na 7
Tiffany_2

ja lubie ryana , erica i horiato!!!!!!!!!!111

ocenił(a) serial na 7
adrianna1022

Horiato najlepszy. Ta postać jest po prostu świetna... świetnie grana i pokazywana

Tiffany_2

Zgadzam się z wami, najbardziej lubię Ryan'a lecz reszta też fajna!

Tiffany_2

RYAN I NATALIA ALE RESZTA TEŻ JEST SUPER

ocenił(a) serial na 10
Tiffany_2

no ja cała ekipe CSI :D:D:D lol tzn. Eric, Calleigh, Ryan, Natalia i Horatio :D lol csi miami jest najlepsze ze wszystkich csi :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
martynQ

martynQ nie zgodzę się z toba bo jestem fanką CSI: NY ale CSI: Miami też... najlepszy bohater... no więc Speed (niestety nie zyje;() Natalia, Ryan, Horatio, Protcer (czy jak jej tam;)) i Delko... czyli cały skład;) no nie.. jeszcze jest ten policjant łysy... ale on chyba się nie zalicza;);P

ocenił(a) serial na 7
Mala_Lady_Punk

PS: Jeszcze Alexx ;) Zapomniałam o niej;) o Loool;P

ocenił(a) serial na 7
Tiffany_2

ja nie lubie Ryan'a... dla mnie Delko jest the best :)

użytkownik usunięty
rock4u

Ja najbardziej lubię Alexx, Ryana i Erica. :DDD

Tiffany_2

We wczorajszym odcinku na AXN (28.02) serialowy Eric Delko został najpierw ranny a nastepnie dostal w glowe i upadl na ziemi (tzn pewne jest ze upadl bo samego trafienia nie pokazali) i mam takie pytanie czy moze ktos ogladal kolejny odcinek i bylby w stanie mi powiedziec czy on na prawde zginal czy tylko zostal ranny bo jakos nie wobrazam sobie bez niego tego serialu:(

I jak co już można zauważyc najlepszy aktor z CSI: Miami: ERIC DELKO!!!

ocenił(a) serial na 2
ewcia2913

nie zginął

ewcia2913

zgadzam sie z ewcia2913 takze lubie serialowego Erica Delko i nie wyobrazam sobie bez niego filmu naszczescie przezyl ale ma niedotlenienie mozgu i czesciowo zanik pamieci mysli ze jego siostra zyje mam nadzieje ze go wylecza bo zabardzo sie wczulam w ten serial!

_justbreathe

RYAN, ERIC, ALEXX i ten łysy policjant xD Reszta jest w porządku, oprócz Calleigh.

ocenił(a) serial na 8
NeutralGin

najfajniejszy jak dla mnie jest DELKO. widziałam na jakimś temacie że Natali ponoć ma nie być w 6 sezonie wie ktoś coś na ten temat?

ocenił(a) serial na 2
renatadymek

póki co jest

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

W 6 sezonie Natalia jest,przynajmniej do 13 odcinka.14 poki co jeszcz nie było.

ocenił(a) serial na 8
anitab_22

aha dzięki wielkie za odpowiedź pozdrawiam R.

użytkownik usunięty
renatadymek

Ryan:):):):)on mi sie najbardziej podoba:):)

użytkownik usunięty

Właściwie mam pytanie... Dla czego Ryan'a wykopali z pracy??????

za hazard, miał długi o faceta który był podejrzany chyba o morderstwo, zachodziło podejrzenie że Rayan przekazuje mu informacje, były fotki jak daje lub bierze kopertę. H go ostrzegał i mówił mu, że jeżeli jest coś o czym powinien wiedzieć, to lepiej by Rayan mu o tym powiedział bo inaczej nie będzie mógł mu pomóc. A wolf, jak to wolf stwierdził że poradzi sobie sam. Ale nie martw się ta postać nie zniknie, polecam VI sezon ;)

ocenił(a) serial na 10
Kiriana

Ja glądam na polsacie wiec jestem niestety dallllllleko w tyle;(

ocenił(a) serial na 10
Tiffany_2

Ryan i alexx są dla mnie najfajniejsi chociaż lubię wszystkich

ocenił(a) serial na 10
hardygostek

wykopali!? jak to wykopali?! moze kogos zabil?

Tiffany_2

Mała ankieta ---> Delko czy Ryan? :))
Jak dla mnie Delko jest najlepszy Mmmm :PP

ocenił(a) serial na 10
leeloo1414

Ryan Ryan Ryan fajny i śmiechowy:)
Choć Delko też lubię

ocenił(a) serial na 7
leeloo1414

Ryan
Ryan
i jeszcze raz RYAN:)

Tiffany_2

Ryan najfajniejszy :d taki zielony jeszcze sie wydaje :D i alexx fajna jak gada z tymi trupami :D a najbardziej nie lubie blondi :D:D i horacio :d zawsze jest ujety od tej samej strony i pod bocki sie podpiera :D a tak to wszysc spoko :d tacy zgrani :d najlepiej jak ryan dostał z gwoździarki juz myślałam że odchodzi z serialu :D

użytkownik usunięty
kaams

Ryan:):):) Mega przystojniaczek ;) Chociaż Delko też jest niczego sobie ;)

Tiffany_2

Ja uwielbiam Horatio. Może nie jest bosko przystojny, ale ma coś w sobie. Lubię na niego patrzeć. Lubię go również słuchać- ma cudny głos.
Taki mopsik z niego...Uroczy :D Może i zabawne jest jego ciągłe zdejmowanie i zakładanie szkiełek. Wybaczam nawet to, że ciągle rozmawia „boczkiem”.

Na drugim miejscu jest u mnie Wolfie (chyba dobrze mówię- Ryan). Jest po prostu słodki.
Trzecie miejsce zaklepane dla blondynki. Jej imienia nie znaju xD
W każdym razie bywa złośliwa i na dystans- co przypomina mi mnie samą i chyba dlatego kobita mi przypadła do gustu.

Tiffany_2

Najbardziej to lubie Ryan'a:)jaki on jest przystojny:D:D<szczególnie w 6 sezonie:D normalnie boski jest:D:D> ale lubie tez Delko i Alex:P

ocenił(a) serial na 9
Tiffany_2

1. Delko i Horatio
2. Ryan
3. Speed ( szkoda że go nie ma, no ale w 6 sezonie... a zresztą obejrzycie zobaczycie ) i Calleigh
4. Trip ( Ładnego mundurku sie dorobił w 6 sezonie :D:D:D:D )
5. Natalia
6. Alex
7 Jake... ale póki co i tak szary koniec, zobaczymy jak będzie po 6 sezonie :P

ocenił(a) serial na 9
LuKa_JustJunior

Sugerujesz, że Speed pojawi się w 6 sezonie? Przcie go zabili, tak?
A ja najbardziej lubię Horatio i Ryana :-)

ocenił(a) serial na 7
Tiffany_2

Ten temat już chyba był? Ale może tylko mi się wydaje, więc...
Speed, zdecydowanie moja ulubiona postać. Wielka szkoda, że ni żyje. Dalej Alexx i Calleigh.

Tiffany_2

Delko (mmm... :D )
Horatio
Ryan
Alexx

W ogóle serial jest nie do przebicia:D Jak już ktoś tu napisał.. najlepszy z wszystkich CSI^^

A ta ankieta... Delko oczywiście:P

Midnighttt

Yeaah nareszcie sie ktos ze mna zgadza :D Delko to prawdziwy facet a nie taki chucherkowaty bubek jak Ryan :D

Tiffany_2

Czy ja wiem.. chyba nie uważam że Ryan to ''chucherkowaty bubek'' hahahaha:D ale i tak zdecydowanie wole Delko^^

Midnighttt

No dobra bubek to moze niekoniecznie :D Ale chucherkiem jest.. Na przyklad przy Delko :D

leeloo1414

ok chucherek Ryan haha:D i boski Delko:D

ocenił(a) serial na 7
leeloo1414

Nie zgodzę się... po chyba że chodzi o postać fikcyjną "Ryana" bo Jonathan Togo nie jest chucherkiem... http://pl.youtube.com/watch?v=D0HLQlX0alw tu w którymś momencie jest jak David Caruso podchodzi do Jonathana... ten kto umie Ang. niech sobie przetłumaczy... a jak nie znacie Ang... wystarczy popatrzeć na jego rękę i można sobie skojarzyć:D:D i to właśnie pokazuje że kamera może wszystko:D:D:D:D

Tiffany_2

A ja uwielbiam 6 głównyhc bohaterów ;] Bez nich serial to nie to samo by był

ocenił(a) serial na 9
lavina24

Ja lubie najbardziej lubie Horaito jak ubiera te okulary jest originalny ma wsobie mądrosc i tajemnice ale wogole lubie wszystkich

ocenił(a) serial na 8
Tiffany_2

Delko, Ryan, Caleigh, Alexx :P reszta tez jest Ok ale najbardziej lubie tych.

ocenił(a) serial na 10
zuz93

Eric
Horiato
Caleigh
Alexx
Ryan

ocenił(a) serial na 9
olcia_45

Horiato
Eric
i lubie też Marisol (choć nie jest ona główną bohaterką)
pozdro :*

Tiffany_2

ja lubie wszystkich ;p wszyscy są tacy fajni ;]

Tiffany_2

Ja jak wiele z was Ryana i Horatio . <33

ocenił(a) serial na 10
Tiffany_2

Calleigh, Allex są poprostu the best.

gucio124

Eric i Natalia^^ Chociaż reszta bohaterów też jest fajna, jednakże Eric i Natalia to moi ulubieńcy :)

Tiffany_2

Horatio za charyzmę, to mój ideał. Ryan za wygląd i charakterek ;-)