Horiato najlepszy. Ta postać jest po prostu świetna... świetnie grana i pokazywana
no ja cała ekipe CSI :D:D:D lol tzn. Eric, Calleigh, Ryan, Natalia i Horatio :D lol csi miami jest najlepsze ze wszystkich csi :D:D:D
martynQ nie zgodzę się z toba bo jestem fanką CSI: NY ale CSI: Miami też... najlepszy bohater... no więc Speed (niestety nie zyje;() Natalia, Ryan, Horatio, Protcer (czy jak jej tam;)) i Delko... czyli cały skład;) no nie.. jeszcze jest ten policjant łysy... ale on chyba się nie zalicza;);P
We wczorajszym odcinku na AXN (28.02) serialowy Eric Delko został najpierw ranny a nastepnie dostal w glowe i upadl na ziemi (tzn pewne jest ze upadl bo samego trafienia nie pokazali) i mam takie pytanie czy moze ktos ogladal kolejny odcinek i bylby w stanie mi powiedziec czy on na prawde zginal czy tylko zostal ranny bo jakos nie wobrazam sobie bez niego tego serialu:(
I jak co już można zauważyc najlepszy aktor z CSI: Miami: ERIC DELKO!!!
zgadzam sie z ewcia2913 takze lubie serialowego Erica Delko i nie wyobrazam sobie bez niego filmu naszczescie przezyl ale ma niedotlenienie mozgu i czesciowo zanik pamieci mysli ze jego siostra zyje mam nadzieje ze go wylecza bo zabardzo sie wczulam w ten serial!
najfajniejszy jak dla mnie jest DELKO. widziałam na jakimś temacie że Natali ponoć ma nie być w 6 sezonie wie ktoś coś na ten temat?
W 6 sezonie Natalia jest,przynajmniej do 13 odcinka.14 poki co jeszcz nie było.
za hazard, miał długi o faceta który był podejrzany chyba o morderstwo, zachodziło podejrzenie że Rayan przekazuje mu informacje, były fotki jak daje lub bierze kopertę. H go ostrzegał i mówił mu, że jeżeli jest coś o czym powinien wiedzieć, to lepiej by Rayan mu o tym powiedział bo inaczej nie będzie mógł mu pomóc. A wolf, jak to wolf stwierdził że poradzi sobie sam. Ale nie martw się ta postać nie zniknie, polecam VI sezon ;)
Ryan najfajniejszy :d taki zielony jeszcze sie wydaje :D i alexx fajna jak gada z tymi trupami :D a najbardziej nie lubie blondi :D:D i horacio :d zawsze jest ujety od tej samej strony i pod bocki sie podpiera :D a tak to wszysc spoko :d tacy zgrani :d najlepiej jak ryan dostał z gwoździarki juz myślałam że odchodzi z serialu :D
Ja uwielbiam Horatio. Może nie jest bosko przystojny, ale ma coś w sobie. Lubię na niego patrzeć. Lubię go również słuchać- ma cudny głos.
Taki mopsik z niego...Uroczy :D Może i zabawne jest jego ciągłe zdejmowanie i zakładanie szkiełek. Wybaczam nawet to, że ciągle rozmawia „boczkiem”.
Na drugim miejscu jest u mnie Wolfie (chyba dobrze mówię- Ryan). Jest po prostu słodki.
Trzecie miejsce zaklepane dla blondynki. Jej imienia nie znaju xD
W każdym razie bywa złośliwa i na dystans- co przypomina mi mnie samą i chyba dlatego kobita mi przypadła do gustu.
Najbardziej to lubie Ryan'a:)jaki on jest przystojny:D:D<szczególnie w 6 sezonie:D normalnie boski jest:D:D> ale lubie tez Delko i Alex:P
1. Delko i Horatio
2. Ryan
3. Speed ( szkoda że go nie ma, no ale w 6 sezonie... a zresztą obejrzycie zobaczycie ) i Calleigh
4. Trip ( Ładnego mundurku sie dorobił w 6 sezonie :D:D:D:D )
5. Natalia
6. Alex
7 Jake... ale póki co i tak szary koniec, zobaczymy jak będzie po 6 sezonie :P
Sugerujesz, że Speed pojawi się w 6 sezonie? Przcie go zabili, tak?
A ja najbardziej lubię Horatio i Ryana :-)
Ten temat już chyba był? Ale może tylko mi się wydaje, więc...
Speed, zdecydowanie moja ulubiona postać. Wielka szkoda, że ni żyje. Dalej Alexx i Calleigh.
Delko (mmm... :D )
Horatio
Ryan
Alexx
W ogóle serial jest nie do przebicia:D Jak już ktoś tu napisał.. najlepszy z wszystkich CSI^^
A ta ankieta... Delko oczywiście:P
Yeaah nareszcie sie ktos ze mna zgadza :D Delko to prawdziwy facet a nie taki chucherkowaty bubek jak Ryan :D
Czy ja wiem.. chyba nie uważam że Ryan to ''chucherkowaty bubek'' hahahaha:D ale i tak zdecydowanie wole Delko^^
Nie zgodzę się... po chyba że chodzi o postać fikcyjną "Ryana" bo Jonathan Togo nie jest chucherkiem... http://pl.youtube.com/watch?v=D0HLQlX0alw tu w którymś momencie jest jak David Caruso podchodzi do Jonathana... ten kto umie Ang. niech sobie przetłumaczy... a jak nie znacie Ang... wystarczy popatrzeć na jego rękę i można sobie skojarzyć:D:D i to właśnie pokazuje że kamera może wszystko:D:D:D:D
Ja lubie najbardziej lubie Horaito jak ubiera te okulary jest originalny ma wsobie mądrosc i tajemnice ale wogole lubie wszystkich
Horiato
Eric
i lubie też Marisol (choć nie jest ona główną bohaterką)
pozdro :*
Eric i Natalia^^ Chociaż reszta bohaterów też jest fajna, jednakże Eric i Natalia to moi ulubieńcy :)