Czy może mi ktoś wyjaśnić co się stało w ostatniej scenie ostatniego odcinka szóstego sezonu? Przecież ta scena to jak zły sen! To do mnie nie dociera! Odcinek był świetny, ale to co się stało Horatio, kto to zrobił? No i co z Ryan'em? Mam nadzieję, że ten tekst na jego telefonie 'It's done' to jakiś przypadek! No i po co w ogóle wychodził z tego laboratorium?? Jakie są Wasze typy? I jak tu wytrzymać do września? :-(
Proponuje zacznij ogladac caly serial od poczatku ;)
Jakos trzeba poczekac do wrzesnia, a pytania ktore zadajesz... hym chyba wszyscy chca je zadac. Niestety odpowiedz dopiero na jesieni :(
Oglądam cały serial od początku, a to było pytanie retoryczne. Jestem ciekawa, co fani serialu myślą o tym zakończeniu. Mam tylko nadzieję, że ten epizod z Ryanem to przypadek...
Zgadzam się, trzeba poczekać do września....niestety:/// Moim zdaniem postrzelenie Horatio zostało zaplanowane i w jakiś sposób Ryan brał w tym udział(moment kiedy wychodzi z przesłuchania nic nie mówiąc i zostawia samą Calleigh z podejrzanym). Nie sądzę, aby uśmiercono Horatio, przecież to główna postać, a gdyby to rzeczywiście zrobiono, to serial straciłby wielu swoich fanów, a taka reakcja napewno nie spodobałaby się CBS. Jest wiele wątpliwości, które zapewne zostaną rozwiane w sezonie 7, także czekamy:))
a mi sie wydaje ze wiadomosc do Ryana nie jest zupelnie zwiazana ze sprawa Horatio, tylko specjalnie zrobili to tak, zeby widziowie mysleli ze Ryan maczal w tym palce.. taka bynajmnije mam nadzieje.. przeciez nie wyrzuca go drugi raz.. to byloby nudne, juz raz nabroil, nie moze ciagle miec zwiazek z czyms zlym ;) mysle ze to jakas osobna sprawa.. no i Hartio oczywiscie nie moze umrzec <Yes>... pozytywne myslenie, ale oczekiwanie do wrzesnia jest dolujace.. :/
Myślę tak samo. Po co Ryan musiałby czekać rok by wrócić do CSI by potem to przekreślić. Liczę na to, że te sprawy nie mają związku. Horatio na pewno nie umrze, ale ciekawa jestem jak będzie wyglądał pierwszy odcinek siódmego sezonu?? Liczę na ciąg dalszy, a nie tekst w stylu: 'trzy miesiące później'.
Ajjjj, nie sprecyzowałam dokładnie swojej wypowiedzi;)))chodziło mi o to, że Ryan pomógł Horatio zaplanować to postrzelenie, a nie, że Ryan przeciwko CSI, rzeczywiście wtedy nie miałoby to sensu, a ta wiadomość na telefonie to sms od Horatio, tak myślę:)
też myślę że Horatio z Ryan'em to zaplanowali. Ciekawi mnie skąd Kyle miał istolet i co z nim zrobi. I co Julia zrobi bo jej wzrok gdy wychodziła dał wrażenie że opuszcza Kyle'a.
pozdrawiam wszystkich Fanów.
Wie ktoś kiedy 7 sezon się zaczyna albo jakieś linki gdzie można coś znaleść ?
7 sezon zaczyna się we wrześniu, wg info od CBS, natomiast żadnych spoilerów na razie w sieci niestety nie ma:(((jedynie można się domyślać co się wydarzy.....pozdrawiam wszystkich CSI-maniaków:)))