A skąd mamy wiedzieć? Możemy się jedynie domyślać czy będą czy nie. Zaś to nie była taka chwila bo w sezonie 7 byli razem, cały 8 i w 9 sezonie odcinku 2 był dialog z którego wynikało że nie są razem.
Gdy ostatnio oglądałam jeden z odcinków nie pamiętam jaki to było ,że zabili córkę psycholog u której bywał Eric i jak on z Calleigh przeglądał notatki które ona pisała na spotkaniach pisało że Eric chciałby założyć rodzinę ale najlepiej z Calleig.Ale to ona natrafiła właśnie na tę notke a nie Eric i ona mu o tym nawet nie powiedziałą ale było widać że ona czuła do niego to samo.Wtedy taki się wzuszyłam że ja nie mogę..;^^
Tylko że to był 7 sezon,a od tego czasu sporo się zmieniło. Możliwe że w 10 sezonie wrócą do siebie, ale to nie wiadome jak na razie.
Ahh, pamiętam ten odcinek... o ile sie nie mylę to był 7x03 :D Zawsze im kibicowałam i chciałam żeby byli razem.. Przez 7 sezon wszystko szło dobrze :D Później jakoś im się popsuło ;/ A mam pytanie. Bo jakoś przestałam oglądać na początku 9 sezonu, bo nie miałam czasu.. Nic się nie zmieniło w stosunku do nich? Były jakieś sceny wskazujące na to, że mogliby być parą? Wczoraj zaczęłam troche nadrabiać tych odcinków co nie widziałam.. Ale nadal stoję na samym początku 9 sez. :P
No coś nie coś było, ale jakoś bez porywu, obecnie teraz w najnowszych odcinkach wg. spoilerów ma być coś że może będą razem.