witam wszystkich ja tez bardzo lubie serial Córki McLeoda. Niestety moglam obejrzec tylko 5 serii Hallmarku bo pozniej multimedia go wylaczyly, ale teraz ogladam na TVP 2 i milo przypomniec sobie odcinki z Clair to moja ulubiona bohaterka.
Pozdrawiam wszystkich fanow i fanki.
Hej ja też jestem fanką tego serialu
Wiesz może czy ta seria co leci na tvp2 to 1 czy 2 bo jestem ciekawa i czy w następnych seriach będzie coś o Tess i Nicku bardzo lubię tą parę nie wiem jak ty ....i czy będą ci sami aktorzy w następnych seriach czy całkiem będą inni aktorzy a może będzie tylko kilku
:P :D Pozdrawiam i Z Góry Dziękuje
Teraz na dwojce leci seria druga. Tess i Nick beda malzenstwem i za jakis czas oposzcza serial, clair zginie w wypadku jakis czas po urodzeniu corki. Okaze sie ze Jodi jest corka Jacka McLeoda a nie Kevina. W nastepnych seriach beda nowi bohaterzy. Do konca trzeciej serii wszystko bedzie po staremu.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie na blog.
Witam serdecznie fanów "Córek McLeoda"! Polecam YouTuba!!!
Miałam problem z oglądaniem serialu o tej godzinie i bardzo mnie złościło to. Z pomocą przyszedł mi YouTub, są ta zgromadzone wszyskie odcinki tego serialu wyemitowane na świecie! trzeba tylko umiejętnie poszukać:) co prawda odcinek składa się 5 części, ale jedno kliknięcie i idzie dalej:)od pierwszej do siódmej serii:) i zapowiedzi 8 :)dla ułatwienia poszukiwań podaje link pierwszej części odcinka w którym ginie Clair... obejrzany przeze mnie kilkanaście razy ... bardzo smutny ostrzegam;] http://pl.youtube.com/watch?v=nq27bZl79l0&feature=related
później nie powinno być problemów z odnalezieniem interesujących was odcinków :) oczywiście są w wersji oryginalnej angielskiej :) nie ma to jak dobra motywacja do nauki języka;)
pozdrawiam wszystkich!
Marzena
P Marzena jesteś cudna dzięx za te filmiki bardzo się przydały
Pozdrawiam jak wiesz więcej informacji na ten temat i jak znajdziesz czas to napisz ,proszę
Którą parę najbardziej lubisz ?? pozdrawiam
hej :)
nie mam za bardzo czasu oglądać dalsze losy córek McLeoda, skończyłam na trzeciej serii. Do tego zmarła moja ulubiona bohaterka tego serialu, więc i nawet ochoty za bardzo nie mam;] bo co prawda pewnie odcinki dalsze są ciekawe, ale bez cleir:( fajny jest ten odcinek po śmierci jej, jak jest duchem:) Moją ulubiona parą jest zdecydowanie Cleir i Alex,jak mogli ich w taki sposób rozdzielić :( w sumie to po prostu aktora lisa chappell opuściła serial, by karierę muzyczną rozpocząć, wiec lepiej, że ją uśmiercili niż mieliby zmieniać aktorkę:)cała seria trzecia jest najlepsza i bardzo romantyczna:) polecam :)
pozdrawiam
Co do kolejnych serii, które obejrzałam przez neta, hmm jeszcze 4 jest ok, a potem przynajmniej wg mnie serial traci coraz bardziej na swojej naturalności. Kobiety są coraz szczuplejsze (a z tego, co wiem, na prawdziwych farmach przypominają raczej Claire i Tess z pierwszych sezonów, niż anorektyczki...), a faceci częściej pokazują swoje wyrzeźbione ciała niż się odzywają. Nie przeczę, że widok to całkiem przyjemny ;-) Ale jeśli przez połowę filmu, zamiast dialogów widzę scenę, gdzie facet strzyże owce i nic nie mówi, tylko pokazuje jaki to z niego mięśniak, to po kilku takich odcinkach mam dość.
A co Wy o tym myślicie?
Poza tym niemal cała obsada z pierwszych sezonów znika (poza Alexem chyba)i cóż, "nowi" też są fajni, ale nie aż tak. Ale serial i tak oglądam ze względu na ten cudowny australijski akcent :-)
Pzdr :-)