czy ktos wie jak zakończyła sie cała Buffy? czy Buffy jest na końcu z Angelem? byłabym wdzięczna za te informacje :)
buffy schodzi do piekielnych ust z cala ekipa potencjalnych pogromczyn i rozpierdzielaja piekielne usta dzieki amuletowi angela ktory spike zaklada i sie poswieca. spike umiera a cale miasto sunnydale zawala sie - zostaje po nim wyrwa w ziemi. potem jest mowa o losach buffy w 5 sezonie angela. no wiec mieszka ona w rzymie i zakochala sie w niejakim niesmiertelnym ktory kiedys poderwal tez dru i darle. nic niewiadomo o niesmiertelnym tak naprawde. nawet do konca nie wiadomo czy jest dobry. spike (no zyje w koncu bo najpierw byl duchem a potem odzyskal cialo) i angel przyjezdzaja do buffy do rzymu ale nie moga na nia trafic. spotykaja tylko andrew ktory tlumaczy im ze buffy jest teraz szczesliwa i na pewno nie jest pod dzialaniem zaklecia milosnego tylko zakochala sie sama naturalnie. mowi spike'owi i angelowi ze moze kiedys ktorys z nich bedzie mial szanse ale nie teraz. niepocieszone wampiry wracaja do LA. niewiadomo czy przezywaja ostateczna walke w ostatnim odcinku Angela bo nie jest do konca powiedziane. ogolem kicha - zakonczenie :P a napisalam ci tylko po krotce
Czy Buffy jest szczęśliwa w Rzymie z tym nieśmiertelnym?co się stało z Willow i z xaderem.podobno Willow jest z Kennedy w Brazylii a xander jest obserwatorem.A Andrew mieszka z Buffy i Dawn.Czy kiedyś Willow i Xander wrócą do Buffy po poszukiwaniach pogromczyń?Właśnie skończyłam oglądać Buffy i dopiero zacznę oglądać Angela i jestem ciekawa losów Scooby gang po zniszczeniu piekielnych ust w sunnydale.dzieki z góry za odpowiedź.xoxo
a jesli chcesz znac wszystkie szczegoly to wejdz na mojego bloga o buffy http://blog.tenbit.pl/lady-btvs/ [blog.tenbit.pl/lady-btv ...] sorki ze robie reklame ale tam wszystko dokladnie opisalam
wielkie dzięki naprawdę świetny blog! gratuluje! i dzieki za linka. napewno zagoszczę tam nie raz :)
Czy Buffy jest szczęśliwa w Rzymie z tym nieśmiertelnym?co się stało z Willow i z xaderem.podobno Willow jest z Kennedy w Brazylii a xander jest obserwatorem.A Andrew mieszka z Buffy i Dawn.Czy kiedyś Willow i Xander wrócą do Buffy po poszukiwaniach pogromczyń?Właśnie skończyłam oglądać Buffy i dopiero zacznę oglądać Angela i jestem ciekawa losów Scooby gang po zniszczeniu piekielnych ust w sunnydale.dzieki z góry za odpowiedź.xoxo