PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15860
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Alexis Mead

ocenił(a) serial na 10

Własnie obejrzałam 13 odcinek Ugly betty i zastanawiam się kim jest Alexis.. Czy to jest Brat Daniela? Bo ona mówiła (wilhemina) do niej alex. a ona odpowiedzaiła teraz alexis. z tego co wiem to właśnie brat daniela nazywał sie Alex choć w pierwszej chwili myslałam że tą Alexis jest fey. i już nic nie wiem.. Odpowiedzcie plz

Nati_rubi

Po obejrzeniu pierwszych odc tez myslalam, ze to Fey, ale.. nie:). Alexis, to Alex, brat Daniela. Alex zawsze chcial byc kobieta, dlatego, by zrobic na zlosc swojemu ojcu "przerobil" sie na kobiete, ale..! Ale wszyscy mysleli, ze Alex zginal kilka lat wczesniej na nartach, a w tym czasie trwala jego metamorfoza. Alexis bardzo namiesza, bedzie chciala przejac firme, zabij ojca, brata, luz :P
Pozdrawiam i ogladaj dalej ten serial, bo jesli interesuje Cie Alexis, to teraz jest o niej bardzo duzo:).

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Nom rzeczywiście obejrzałam 2 kolejne i zanosi sie na niezłą Akcje z tą Alexis ;D

Nati_rubi

W 23. odc pojawi sie jego byla dziewczyna (Jordan), ktora podrywa Daniel, bo chce pokazac bratu, ze moze wyrwac jego laske, ale skonczy sie na pocalunku pan...

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

w 23? myślałam że jest tylko 22.No to nieźle ;D

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

w 23? myślałam że jest tylko 22.No to nieźle ;D

Nati_rubi

Sorry! Piszac tamto tak rozmyslalam o wczorajszym odc, ze napisalam 23 zamiast 22 ;). Pomylka- opowiedzialam Ci o 22. odc, bo 23. to final!:)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

23.. finał?? Czyli już koniec nie bedzie 2 serii jak to ;( nie możliwe!!! Ciekawe co sie wydarzy. a nie wieszm oze keidy bedzie leciał czy już może był w tv albo możan go gdzeiś scignać..

Nati_rubi

Widze, ze slabiutka jest Twoja wiedza o serialu:).
Po pierwsze: Nie wiem czy nie bedzie 2-ego sezonu, narazie zakonczyl sie 1-szy. Prawdopodobnie bedzie.
Po drugie: W telewizji chwilowow nie masz szans obejrzec tego odc, poniewaz w poniedzialek na Foxie zostal puszczony 1-szy odc, wiec do 23. jeszcze 22. tygodnie:). Musisz poczekac:). W ABC odc zostal puszczony wczoraj, wiec prawdopodobnie nie masz tego programu, jak wszyscy w Polsce, wiec nie mozesz obejrzec tego odc. A mzoe masz? Moze masz jakas nielegalna kablowke? Jesli masz ;), to mow, powiem Ci kiedy leci powtorka.
Po trzecie: Nie ma szans, musisz zasssssssssac ;)
Po czwarte: Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

wow niezły/niezła Jesteś!!! no więc nie mam kablówki ani nielegalnej ani legalnej wogóle jej nie mam ;) no cóż ;D Jestem po 18 odcinku... i Nie moge 19 obejrzeć bo napisy nie pasują no ale trudno. obejrze kolejne żałuję że nie ma wiecej bo bede sie nudzić w domu bez Betty suarez ;D i Daniela Mead'a a najbardziej bez marca Amandy i justina ;D

Nati_rubi

Napisy nie pasuja? Niemozliwe! Te napisy pasuja do 3 rodzajow filmu... Jaka masz wersje?

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

mam tają wersję Ugly.Betty.S01E19.PROPER.HDTV.XviD-XOR oglądnęłam już 22 odcinek.. i nie iwesz może co bedzie w tym secretnym pokoju Fey sommer? Jestem strasznie ciekawa!!!

ocenił(a) serial na 10
Nati_rubi

dodam jeszcze że sciągnęłam dzsiiaj 23 odcinek lecz nie mam do niego napisów gdybyś miał to prosze preślij mi!!