Piszcie co wam się podobało w ostatnim odcinku a co nie ?
Oraz wrażenia po obejrzeniu 1 odcinka który zastąpi Brzydulę i czy Majka powtórzy sukces ? Mi najbardziej będzie brakowało Violetty
Mi też najbardziej brak będzie Wioletty i może jeszcze Adama, z tymi jego rozmowami z Aleksem czy Wojtkiem (yoł yoł żółwik ;D )
Co do odcinka to nie podobało mi się zakończenie, Ulka lata od sali do wyjścia, już straciła nadzieję a ten stoi na wybiegu i prowadzi pokaz. Spodziewałem się czegoś lepszego.
A Majkę trzeba by zobaczyć parę pierwszych odcinków, wtedy będę mógł coś powiedzieć.
Szkoda, że nie pokazali całej rozmowy Marka i Piotra,ani przyjazdu Marka na pokaz. Spodziewałam się trochę innego zakończenia, lecz to jest nawet, nawet. Ale moim zdaniem nie jest zamknięte...
O Majce na razie się nie wypowiadam, bo za wcześnie.
Zakończenie słabe chodź szczęśliwe bo się pogodzili :) sądziłam że będzie
ślub jak w kolumbijskiej :) nie pokazali Alexa, interesuję mnie wątek Adam
Turka czy wróci do pracy.Ps. chodzą plotki że ma być II część Brzyduli.
Moim zdaniem był to najgorszy odcinek. Spodziewałam sie czegoś dużo lepszego.
(Jednak jakiekolwiek te zakończenie by nie było i tak bym czuła pewien niedosyt)
Ja czuję niedosyt. Wiele wątków nie zostało wyjaśnionych, ogólnie, tak jakby "urwane" w połowie. Może oznacza to, że kiedyś będzie jakaś mała kontynuacja. :) Myślę, że kilka odcinków by się przydało.
Oglądałam ostatnio rozmowę z Julką, Mają Hirsch i Jackiem Braciakiem w 'Dzień Dobry TVN'. Może nie powiedzieli tego wprost, ale wyraźnie dali do zrozumienia, że ostatni odcinek nie zamyka definitywnie serialu i można się spodziewać kontynuacji...
Według mnie ostatni odcinek "BrzydUli" był tragiczny!!! Nic sie nie dzialo, kompletnie! Nuda, nuda, nuda, a koncowa scena w pokoju z rozami? To chyba jakies nieporozumienie! Zamiast pokazac do dalej z innmy bohaterami: Aleksem, Pauliną, Pshemkiem i reszta oni pokazuja jak nasza cudowna piekna BrzydUla sie caluje z Markiem i tak dwie ostatnie minuty odcinka. ŻAL! Dobrze, ze to koniec. Na pocztaku serial mi sie bardzo podobal, pozniej w raz z jego rozwojem wzrastało tez moje zaintersowanie. serialem. Teraz ciesze sie ze sie skonczyl, bo im blizej konca tym wieksza tandeta!
Jestem dokładnie tego sama zdania. Nic wiele z niego nie wynika, oprócz tego, że Ula i Marek wyznali sobie w końcu miłość. Ale nie wiadomo, czy premiera się udała, czy Pshemko znów odniósł sukces, jaka była mina Pauliny ... zupełnie nic, nic rewelacyjnego. Ula biega od wyjścia do wyjścia, w sukni ślubnej pobiegła gdzieś na ulicę ... tragedia. Szczerze powiedziawszy, nigdy nie widziałam tak żenującego zakończenia czegokolwiek.
A Majka ... nic nadzwyczajnego - oprócz tego, że wszystkie KOLCZYKI, które wystąpiły w tym odcinku leżą w mojej szkatułce. ;D
Też się zawiodłam, spodziewałam się lepszego zakończenia, tez liczyłam na ślub jak w kolumbijskiej wersji.
Jak dla mnie było za mało emocji.Tyle było tych nieporozumień między nimi,a tu nagle bach wszystko zostało skrócone do jednego krótkiego momentu.Myślałam,że przynajmniej Violka rzuci jakiś komentarz a tu guzik
Mi brakowało monoglogu, jakiegoś komentarza Uli na końcu odcinka, który by błyskotliwie zakończył serial, a takto odcinek ok
Mi brakowało monoglogu, jakiegoś komentarza Uli na końcu odcinka, który by błyskotliwie zakończył serial, i finałowy odcinek powinien trwać godzinę, albo chociaż mogli jeden więcej nakręcić, bo takto akcja się szybko działa, nie podomykali wszystkich wątków. No ale to może dlatego, że liczą że powstanie kolejna seria...
Moim zdaniem też ost. odcinek powinien trwać ok.1 godz aby zamknąć wszystkie wątki . Podobno gdzieś Julia Kamińska i inni się wypowiadali o Brzyduli i dali do zrozumienia że będą kolejne odcinki ale tego nie potwierdzili i dlatego nie zamykają wszystkich wątków. Po ost. odcinku mam niedosyt, było też coś że będzie serial o Violi, fajnie by było bo Violetta jest SUPER i brakuje mi jej na ekranie.POZDRAWIAM fanów Brzyduli Violi(Małgorzaty Sochy).