PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480993}

BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57761
6,0 8 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

http://www.videoshock.pl/content/brzydula-odcinek-235
I jak odczucia?
Mam nadzieje, że będzie 2 sezon.

ocenił(a) serial na 10
blueing

ja szczerze czuje niedosyt, powinni dac wstawnik np 2 lata pozniej i pokazac jak Marek i Ula razem prowadzą firmę juz jako panstwo Dobrzańscy, albo np ze mają dzidziusia xD Jednakze było miło i ciesze sie ze juz wszystko sobie wyjasnili. Ale to nie zmienia faktu ze chce jeszcze chociaz z 5 odcinków zamykających wszystkie wątki np Ela i Władek, Ala i Józef, Paula i Aleks, ULA I MAREK OF KORS ;) Co za dużo to nie zdrowo, ale szkoda konczyc serial ktory byl jest i bedzie cudny!

ocenił(a) serial na 8
Caroline_NYPD

podpisuje sie pod ta opinia wszystkim czym sie tylko da=)

Caroline_NYPD

zgadzam się w zupełności :) wszystko pięknie, ładnie, happy end itd., ale czuć pewien niedosyt... szkoda, że już się skończyło... ;(
hmm do oglądanie majki to jakoś mnie nie ciągnie...

p.s. ale ta suknia ślubna Ulki była BOSKA !!! :D

blueing

Takze, czuje niedosyt. Szkoda,ze juz koniec. Mam nadzieje,ze zrobia jeszcze kilka odcinkow zamykajacych caly watek. Co ja teraz bede ogladac o 18.?;(

RapaNui_

jak to co będzie oglądać "Po prostu Majkę" :P

ocenił(a) serial na 10
RapaNui_

ech! TVN ma taką denerwującą tendencję, do godzenie bohaterów na 2 minuty przed koncem serialu, co jest takie wkurzające. Zamiast dać chociaż póół odcinka uśmiechniętych i szczęśliwych dają zgrozo tylko 2 minuty! Przykłady? Magda M, BrzydUla, Kryminalni...

P.S wiecie może co to za piosenka leci przed brodką? kurcze strasznie piekna! podoba mi sie i musze ją miec! hellllpppppppppp!!!!!

Caroline_NYPD

http://www.nasze-czasy.pl/szukaj/brzydula-song/ ^^

Mi też się cholernie podoba...
D'oh! I szkoda że to już koniec :(

malpiszonek

w gazecie wyczytalem że ta Majka która widzieliśmy w odc odcinku brzyduli to koleżanka Ulki ze studiów... no i wyczytalem że Majka ma 20 lat a Ulka 26 XD jak to możliwe XD?

MastaBlasta

W gazetach często piszą bzdury. A co do Majki to jeszcze nie wiem czy zamierzam ją oglądać.

ocenił(a) serial na 7
Nadi

nie oglądajcie, może zdejmą i będzie coś lepszego.
w każdym razie licze na wersje kinową :D