Większość zła na tym świecie jest zasługą homofobów, rasistów, antysemitów i tym podobnych złych ludzi, bez względu na pochodzenie.
No i widzisz jak Ty mało wiesz...Aczkolwiek życie w nieświadomości czasem pomaga przetrwać w tej zgniliźnie.
Typie, to się dzieje w Antwerpii i dotyczy handlu diamentami. Tym właśnie zajmują się tamtejsi Żydzi. Jakby akcja działa się w Izraelu to też by Ci przeszkadzała obecność Żydów? Polecam wyjąć czasem głowę z dupy, zamiast pier...o stworzonych na siłę problemach.
Typie? To jakaś nowomowa? Głowę z dupy? Ale ja nie jestem odbytnikiem żeby tam zaglądać. To raczej domena wspomnianych tęczowych, do których nie należę.
No wiesz akurat jeśli chodzi o ten serial to inaczej być nie mogło, ale faktem jest, że netflix na siłę wpycha homoseksualizm gdzie się da, dobrze, że z wiedźmina nie zrobili geja
Co wy tak się boicie homoseksualizmu? W sumie naród boski polski wybrany, nie widzi różnicy między homoseksualizmem a pedofilią.
Ale hamuj człowieku, hamuj...to nie naród tylko pewne jednostki reprezentujące Kościół katolicki, udające "kapłanów". Nie stawiaj proszę znaku równości pomiędzy wiarą i Bogiem, a zdemoralizowanymi kanaliami stanowiącymi instytucję Kościoła.
Ta wiara i ten bóg są tak samo zdemoralizowani jak kościół który je reprezentuje. Nie ma dowodów że jest inaczej.
Kościół jako instytucja i owszem, ale Bóg? Na czym ma zatem polegać demoralizacji samego Boga? Spadł Ci z pyska durny frazes, ale uznam, że to pod wpływem emocji i dyletanctwa.
"Krzyżaków" se oglądaj albo "Smoleńsk". Po kiego pchasz się pańszczyźnianymi kompleksami w wielki świat?
Krzyżaków i owszem...Pisząc "wielki świat", masz na myśli tę degrengoladę i kures two, które go toczy...postępowcu?
TVP to taki sam medialny ściek jak reszta mainstreamowych telewizji. W dodatku pod butem pejsatego rządu. Zatem nie wiem skąd taki durny
pomysł?
Niestety, poprawność polityczna w imię postępu. Aczkolwiek faktycznie to Żydzi rządzą w diamentach w Belgii od wielu lat