To komletna BEZNADZIEJA!!!!!! prymitom sie to podoba co prawda a le człowiek przy zdrowych zmysłach wie że to jest kompletna BEZNADZIEJA!!!!!
Beznadzieja? chyba cię po*****! Ta bajka to jedna z najlepszych kreskówek jaką kiedykolwiek widziałem....
A mi się wydaje że wlasnie trzeba byc inteligentnym zeby zrozumiec niektore zarty zawarte w tej bajeczce ;) a w kazdym odcinku sie mozesz jakis glebszych prawd dopatrzec trzeba tylko umiec "czytac miedzy wierszami" :P Ja osobiscie to uwielbiam, zwlaszcza Whiskersa :D A ze niektorzy "przy zdrowych zmyslach" nie moga tego ogladac, no coz, najwyrazniej nie rozumieja o co w tej bajce chodzi :P heheh pzdr
Gadasz, jakbyś myślał, że to jakiś super ekstra ambitny film. ;/
To zwykła kreskówka, człowieku!
Mnie się podoba. ;]
Zwłaszcza Whiskers. ^^
Brenda: Rozdzielmy się!
Królik przepoławia się na pół i skacząc na jednej nodze (w obu połówkach) -Spróbuj nas teraz złapać!
Myślałam, że nie wyrobię. ; ) Oglądałam z młodszą siostrzenicą, więc większość bajek mam 'obcykane'. ;))
To fajna i pouczająca kreskówka przede wszystkim DLA DZIECI. Wyraziłeś swoją opinię, ok, ale nazywanie ludzi prymitywami tylko dlatego że podoba się im ta kreskówka? Tu przegiąłeś.
To może teraz przyjrzyj się swojej niechlujnej wypowiedzi ty wysublimowany esteto. Patrzę na to co i w jaki sposób napisałeś i to ty wydajesz mi się prymitywem.
sam jesteś prymityw. Inaczej zrozumiałbyś, że to jest bajka dla dzieci, a nie dla dorosłych. Mam 16 lat, ale lubię to czasem oglądac :P niektóre teksty Whiskersa mnie po prostu rozbrajają.
Mnie się tam podoba , chociaż Whiskers mnie czasami wkurza, bo wszystko psuje, to go lubię xD
Prymitywny to jest Twój komentarz :P Ja na przykład lubię czasem obejrzeć tę bajkę, gdy mam zły humor i wcale nie czuję się z tego powodu chory psychicznie. To jest taka komedia charakterów. Zestawienie ze sobą dwóch skrajnie różnych postaci i różne sytuacje, które z tego powodu wynikają bywają naprawdę zabawne. Skoro nie potrafisz tego dostrzec to świadczy tylko o Tobie. A Twój komentarz pokazuje nam Twoją kulturę, której poziom reprezentowany przez Ciebie jest delikatnie określając nieprzyzwoity...