Proszę, nie podawajcie mi kinomaniak, ekino i innych stron, gdzie trzeba mieć konto premium, aby oglądać bez limitów. Na twoje-seriale.tv oglądam Zagubionych i o dziwo wszystkie odcinki są, a Breaking Bad - żadnego, to samo seriale.moje.pl.
Tak dobry i znany serial, a są problemy z uploadowaniem odcinków? Proszę o pomoc...
Obecne hostingi video to porażka pod względem jakości i limitów (zawsze znajdą się wyjątki, ale bez wcześniejszego researchu sie nie obejdzie), jedyna sensowna opcja to torrenty
Tylko jaki normalny człowiek pobierałby prawie 20gb z internetem 4mb? :) (zakładając, że pobiorę kilka sezonów - pobieranie jednego jest kompletną stratą czasu)
Jakość w filmach nigdy mi nie przeszkadzała, zawsze chodziło tylko o limity, na zalukaj tego nie ma i bóg zapłać.
Ja ci polecam freedisc ja tam wszystkie sezony obejrzałe i jakość naprawde dobra, a dokładna strona to:
http://freedisc.pl/Tong,d-103341,Breaking-Bad
Ja pobierałem i naprawdę dość szybko leci. I tak nie obejrzysz kilkudziesięciu odcinków naraz. Polecam torre...ntz.eu, oczywiście zakładając, że masz program do ściągania. Naprawdę szybko idą, spokojnie cały sezon ściągniesz w 1-2 dni może nawet szybciej. Jakość jest dobra.
jeśli chodzi o torrenty, to polecam kat kropeczka ph - można ściągnąć nawet w jakości 720p ;)
Nie ma sensu bawić się w jakieś "kinomaniaki" i inne badziewia. Na The Pirate Bay ściągniesz sobie za darmo w 720p.
Ostrzegam za piractwo Kapitan Jack Sparrow o mało nie zawisł na stryczku....!!!!!!!!!!!!!
Na legalu na Netflixie , jakość fenomenalna a i pierwszy miesiąc masz gratis :)
ja korzystałam z filefox . pl, trzeba założyć konto i wykupić transfer ale naprawdę mało się płaci i jestem zadowolona ;)
Polecem stronkę Filiser pl. nic nie płacisz nie trzeba się logować a filmów i seriali mnóstwo .
Dzięki ziomeczki za odpowiedzi, mimo że post dodałem 5 lat temu. XD
Na szczęście już zdążyłem obejrzeć całe BB. ;p
Np. na alltube. W sekcji seriale (a są ich setki jeśli nie tysiące) szukasz interesujący cię serial pod daną literką (wszystko jest alfabetycznie) a potem jedziesz odcinek za odcinkiem, sezon za sezonem itp. :)
Jedyna słuszna opcja to wykupić premkę na wareza i ściągnąć. Zawsze później ktoś po Tobie może obejrzeć. Jak coś to BDRip 720p bitrate 3,5mbps wagowo wychodzi 77,7GB.
Panowie. Minęło 6 lat odkąd napisałem ten temat. Już dawno obejrzałem ten serial, ale dzięki. xD
Sprawdzajcie czasami datę dodania.