PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322745
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Proszę, nie podawajcie mi kinomaniak, ekino i innych stron, gdzie trzeba mieć konto premium, aby oglądać bez limitów. Na twoje-seriale.tv oglądam Zagubionych i o dziwo wszystkie odcinki są, a Breaking Bad - żadnego, to samo seriale.moje.pl.

Tak dobry i znany serial, a są problemy z uploadowaniem odcinków? Proszę o pomoc...

ocenił(a) serial na 10
NexaT

zalukaj

ocenił(a) serial na 10
whokilledme

Dzięki wielkie,

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Obecne hostingi video to porażka pod względem jakości i limitów (zawsze znajdą się wyjątki, ale bez wcześniejszego researchu sie nie obejdzie), jedyna sensowna opcja to torrenty

ocenił(a) serial na 10
MisterBlonde

Tylko jaki normalny człowiek pobierałby prawie 20gb z internetem 4mb? :) (zakładając, że pobiorę kilka sezonów - pobieranie jednego jest kompletną stratą czasu)

Jakość w filmach nigdy mi nie przeszkadzała, zawsze chodziło tylko o limity, na zalukaj tego nie ma i bóg zapłać.

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Ja ci polecam freedisc ja tam wszystkie sezony obejrzałe i jakość naprawde dobra, a dokładna strona to:
http://freedisc.pl/Tong,d-103341,Breaking-Bad

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Ja pobierałem i naprawdę dość szybko leci. I tak nie obejrzysz kilkudziesięciu odcinków naraz. Polecam torre...ntz.eu, oczywiście zakładając, że masz program do ściągania. Naprawdę szybko idą, spokojnie cały sezon ściągniesz w 1-2 dni może nawet szybciej. Jakość jest dobra.

ocenił(a) serial na 10
pomponik86

Ok, dzięki, ale nadal myślę, że zostanę przy opcji zalukaj. :)

ocenił(a) serial na 10
NexaT

jeśli chodzi o torrenty, to polecam kat kropeczka ph - można ściągnąć nawet w jakości 720p ;)

whokilledme

na torrentach nie ma limitów wszystko stamtad ciagne ;d

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Nie ma sensu bawić się w jakieś "kinomaniaki" i inne badziewia. Na The Pirate Bay ściągniesz sobie za darmo w 720p.

ocenił(a) serial na 9
NexaT

Ostrzegam za piractwo Kapitan Jack Sparrow o mało nie zawisł na stryczku....!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
NexaT

daju znac na prv które odcinki cię interesują.
cheers

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
NexaT

Na legalu na Netflixie , jakość fenomenalna a i pierwszy miesiąc masz gratis :)

NexaT

ja korzystałam z filefox . pl, trzeba założyć konto i wykupić transfer ale naprawdę mało się płaci i jestem zadowolona ;)

ocenił(a) serial na 8
NexaT

Polecem stronkę Filiser pl. nic nie płacisz nie trzeba się logować a filmów i seriali mnóstwo .

ocenił(a) serial na 10
Horus_filmweb

Dzięki ziomeczki za odpowiedzi, mimo że post dodałem 5 lat temu. XD
Na szczęście już zdążyłem obejrzeć całe BB. ;p

użytkownik usunięty
NexaT

filmowo co

NexaT

Troszke pozno, ale www.fili.cc :)

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Tylko netflix. Jakosc super.

ocenił(a) serial na 9
NexaT

Np. na alltube. W sekcji seriale (a są ich setki jeśli nie tysiące) szukasz interesujący cię serial pod daną literką (wszystko jest alfabetycznie) a potem jedziesz odcinek za odcinkiem, sezon za sezonem itp. :)

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Jedyna słuszna opcja to wykupić premkę na wareza i ściągnąć. Zawsze później ktoś po Tobie może obejrzeć. Jak coś to BDRip 720p bitrate 3,5mbps wagowo wychodzi 77,7GB.

ocenił(a) serial na 10
maccabramcc

Panowie. Minęło 6 lat odkąd napisałem ten temat. Już dawno obejrzałem ten serial, ale dzięki. xD
Sprawdzajcie czasami datę dodania.

ocenił(a) serial na 10
NexaT

To wiadome, ale odpowiedzi mogą być pomocne dla innych, którzy jeszcze nie oglądali.