PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322990
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Skyler White

ocenił(a) serial na 8

Kończę własnie oglądać drugi sezon. Muszę Wam powiedzieć że to jeden z niewielu seriali które oglądałem w który musiałem się aż tak długo wciągać, praktycznie cały pierwszy sezon był dla mnie nudny.

Ale właściwie nie o tym chciałem napisać. Sorry za bezpośredniość ale czy Was też wk***** postać Skyler? Nie wiem czy to Anna Gunn czy tylko charakter jaki kreuje ale najchętniej uśmierciłbym ją w najbliższym odcinku.

A może ktoś inny jest Waszym anty-bohaterem?

ocenił(a) serial na 10
Simply09

raczej nie, właśnie jestem po 2 sezonie. mam podobne wrażenia w związku z pierwszym sezonem ale 2 jest naprawde dobry. a postac skyler raczej zachowuje sie naturalnie.

ocenił(a) serial na 9
Simply09

Dokładnie. Sky i Pink to najbardziej irytujące postacie. Choć Pink z czasem jakby dojrzewa.

ocenił(a) serial na 8
Mroovkoyad

Co do Skyler to ona jest jakby to powiedzieć nazbyt iteligentna... Nagle wszystko potrafi wydedukować... Więc ona na serio jest irytująca.
A co do Pinkmana to jedna z najlepszych postaci w Breaking Bad. Bez niego by tego klimatu nie było. Kolo młody itp itp... I dodaje przez to realizmu, bo właśnie ludzie w jego wieku handlują i wyrabiają narkotyki.

użytkownik usunięty
Simply09

@wolfisto na 3 pewnie zmienisz zdanie.

Postać jest naprawdę irytująca niech zrobią coś z nią w 4 sezonie bo zacznę przewijać jak ten babsztyl się pojawia.

ocenił(a) serial na 10

no, obejrzałem. nie mogę się doczekać następnego sezonu. Postać Sky faktycznie troche irytuje

użytkownik usunięty
Simply09

Skyler to dla mnie taki odpowiednik Rity z "Dextera" - szczególnie z 3 i 4 sezonu. Obie postacie irytowały mnie strasznie. W "Dexie" zrobili już jednak z nią "porządek".

ocenił(a) serial na 8

Rita to była taka kobietka "do rany przyłóż" :) Skyler natomiast najbardziej denerwuje mnie swoim zachowaniem typu "bo-ja-wiem-najlepiej"
Spoiler: zyskała u mnie tylko trochę pomysłami na pranie pieniędzy w myjni i uzależnieniem Walta od hazardu. To było całkiem zabawne ;]