PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322917
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy nie sądzicie, że żona Waltera jest najbardziej wkurzająca serialową postacią? Za każdym razem jak ją widzę na ekranie to mnie odrzuca od oglądania. Znacie jeszcze jakiś bohaterów filmów/seriali, którzy by was tak wkurzali?

ocenił(a) serial na 9

Też tak uważam. Nie wiem czy to tylko postać która gra ta aktorka, czy po prostu aktorka sama w sobie jest tak odpychająca. Strasznie jej nie lubię.

virus_t

serial ogólnie jest jak dla mnie fenomenaly, ale również zgodze się że zona Woltera jest lekko ujmoując irytująca

ocenił(a) serial na 7

od drugiego sezonu zacząłem opuszczać sceny z jej udziałem :)

ocenił(a) serial na 8

zapisuję się do klubu ;)

użytkownik usunięty

Irytuje mnie mniej więcej w ten sam sposób jak Rita w "Dexterze". Tam na szczęście sprawa jest już "załatwiona" :)

ocenił(a) serial na 9

właśnie miałem napisać o Ricie, jej szept mnie denerwował za każdym razem :/

Ale kurde, właśnie łyknąłem ten serial w kilka dni, jest na prawdę dobry. Genialny rzekłbym.

ocenił(a) serial na 8

Rita była po prostu mdła, a Sky jest irytująca, strasznie mnie denerwuje to, że ona się uważa za świętą i ciągle chce od kogoś przeprosin. Jakby wymuszane przeprosiny cokolwiek znaczyły (tak na marginesie).

ocenił(a) serial na 10

Już myślałem że tylko mnie ona wkurwia. Wszędzie węszy jakiś podstępek, zawsze łazi wkurwiona i obrażona na cały świat. W ostatnim odcinku 2 sezonu też przesadziła moim zdaniem, pełno niedomówień, kłamstw, ja bym żądał wyjaśnień. Stosunkowo niedługo nowy sezon, ciekawe co się wydarzy. Polecam serial każdemu 9/10.

ocenił(a) serial na 10
trutek122

może potrzebuje dobrze się wyru....:) ??, też jej nie lubie, za słodka. Takiej laski to bym nie chciał, Rity też:).

ocenił(a) serial na 8

mnie w niej irytują jej fochy, jej sposób rozmowy, na zasadzie wyższości jej osoby, bo jej się należy, jej przysługuje i wszyscy powinni ja przepraszać.
wszędize wsadzi swój zasmarkany nos, jest cholernie ciekawska, na dodatek bezczelna.

jakbym miał takie babsko to pewnie już bym nie miał.

ocenił(a) serial na 10

Właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon i muszę przyznać, że też mi się to rzuciło w oczy. Irytująca to dobre określenie. Myślę, że ta postać została tak wymyślona. Poza tym jest w ciąży więc ma swoje chimery. No i wydaje mi się, że ona jest taka dominująca i bidny Walter trochę pod pantoflem siedzi. Wydaje mi się, że coś się w tym temacie może zmienić później. A aktorka sama w sobie niczego sobie :)

ocenił(a) serial na 10
joe_kaktus

Chloe O'Brian z 24 godzin. Najbardziej irytujące babsko jakie znam z seriali. ;)