PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322803
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Nowy image Walta

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego od Walt przez cały serial tak nie wyglądał? Tylko ścinał te włosy? Przecież zarośnięty i w nowych okularach wygląda na o wiele większego bad assa niż przez cały serial, z łysiną, lamerską bródką i nijakimi okularami.
Nie piszcie, że to przez raka, bo wtedy raczej nie urosłyby mu włosy tak jak w 05x15.

ocenił(a) serial na 10
bukowski95

Dlatego jest zarośnięty, bo przerwał chemioterapię, przynajmniej tak mi się wydaje.

bukowski95

Bo mu się tak podobało? Na koniec drugiego sezonu mówi, że lubi tę "lamerską" bródkę. A to, że jest lysy. Co w tym złego? ;o

ocenił(a) serial na 8
Sebu_BGZ

Chemioterapii raczej nie przerywał, bo ten facet od odkurzaczy coś mu wstrzykiwał. A włosy by tak szybko nie odrosły, nawet jeśli terapia zostałaby przerwana.

W byciu łysym nie ma nic złego (bo samym faktem nie posiadania włosów na głowie), ale na pewno teraz wygląda groźniej (a chyba o to chodzi w jego branży) aniżeli przedtem.

ocenił(a) serial na 10
bukowski95

Słyszałem w jednym z wywiadów jak Bryan Cranston mówił, że jednym z elementów przemiany Walta w Heisenberga była łysina i ta broda, przez co odcinał się od starego Walta. Spodobało mu się to kim się stał dlatego gdy okazało się, że wygrał walkę z rakiem zaczął sobie regularnie golić głowę, bo nie chciał też symbolicznie wracać do swojego starego "ja", chciał pozostać Heisenbergiem.

ocenił(a) serial na 10
bielik074

http://www.youtube.com/watch?v=Dsdjip3BHaw
O tutaj mówi o tym od około 26 minuty.

ocenił(a) serial na 9
bukowski95

Ale czy to możliwe, że włosy urosły mu tak szybko? I to jeszcze gdy przyjmował chemię?

ocenił(a) serial na 9
stilt07

Zdziwiło mnie właśnie, kiedy ściągnął czapkę, a tu taka czupryna. Tak że podpinam się pod pytanie.

Mi się tam stylówa "na Heisenberga" podobała. Dla mnie wtedy właśnie wyglądał groźnie, a teraz z tymi rozmierzwionymi włosami i zarostem, wygląda jak bezdomny dziad (czyli właściwie wszystko się zgadza).

ocenił(a) serial na 9
stilt07

Gdzieś na zagranicznym forum była wypowiedź kogoś, kto przedstawił się jako fryzjer i ocenił upływ czasu pomiędzy Waltem bez włosów a Waltem z włosami na 3 - 3,5 miesiąca. Podobno rosną przeciętnie z prędkością 1/2 cala na miesiąc.