Jestem na 2 odcinku 3 sezonu, i nie wiem o co chodzi z tym POLLOS. Taką wiadomość dostał 2 razy Walt i ci dwaj goście (którzy mieli go zabić), ale po dostaniu tej wiadomości wiedzieli o co chodzi. W Google Translate sprawdziłem to słowo i oznacza ono "kurczak". Jest w tym jakiś głębszy sens, wyjaśni się to później? (wiem, że ten cały szef ma fast foody z nazwą Pollos, ale nie widzę powiązania)
Proszę nie spoilerować, najwyżej napisać, "że się to później wyjaśni".
Chodziło o natychmiastowe spotkanie w "Pollos Hermanos". Raczej nie potrzeba do tego większego wyjaśnienia.
Aha, ok. Mimo to, myślę, że to trochę dziwne, bo tamci bracia dostali tą wiadomość i od razu wiedzieli, że mają nie zabijać Walta.
Jestem już na 08 i nic nie słyszałem o tym. Szkoda, bo jednak troche mnie to ciekawi.
Wiem o tym, ale skoro "pollos" to "kurczak", to skąd m.in. Walt wiedział, że Gus zgadza się na sprzedaż jego 38 funtów mety, czy Ci bliźniacy, wiedzieli, że mają nie zabijać Walta?
Pollos to nazwa restauracji Gusa. Walter wiedział o tym bo saul mu powiedział jak się Gus konatktuje. A bliźniacy nie byli AŻ tak głupi