PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322990
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy warto oglądać

ocenił(a) serial na 9

Skończyłem właśnie oglądać Gre o Tron i poszukuje jakiegoś równie dobrego serialu. Czy ten serial też jest taki dobry?

ocenił(a) serial na 10
cocieto

Jest lepszy od Gry o Tron.

ocenił(a) serial na 9
cocieto

Jest zupełnie inny niż "Gra o Tron". Tych seriali nie powinno się porównywać.

cocieto

Nie warto pisać takich postów, których powstały tu miliony i generalnie ich puenta jest niezmienna. "Zmierz się" z serialem sam na sam, dopiero wtedy będziesz wiedzieć czy warto i czy ykhym też jest taki dobry. :)

cocieto

Nie jest wcale dobry. Jest NAJLEPSZY we wszechświecie ;)

cocieto

Jak klimat "Gry o Tron" to może "Wikingowie" zobacz? :)

ocenił(a) serial na 10
cocieto

Ja zacząłem oglądać Breaking Bad zaraz po Grze o Tron. Szczerze nie spodziewałem się, że BB przebije GoT.

ocenił(a) serial na 9
cocieto

Dzięki za odpowiedzi. Zdecydowałem się oglądnąć, choć wątpię żeby spodobał mi się bardziej niż GoT, ze względu na to że ten potrafił mnie zaskoczyć i wciągnąć choćby samym klimatem. Po prostu szukałem czegoś, co jak GoT ogląda się z przyjemnością :)

ocenił(a) serial na 10
cocieto

Myślę ze BB nie jest zrobiony z takim rozmachem jak Gra o Tron. Nie uświadczysz tutaj niespodziewanych zgonów, szokujących zwrotów akcji.
Ale sama konstrukcja fabularna, peunta płynąca z seansu, postacie, moim zdaniem przebija w BB GoTa na głowę.
Ale po prostu nie nastawiaj się na coś podobnego jeżeli chodzi o rozmach bo możesz się srogo zawieść.

cocieto

Breaking Bad i Gra o Tron mimo najwyższych miejsc w rankingach seriali mocno się od siebie różnią i musisz wziąć na to poprawkę. Jednak z całego serca polecam Breaking Bad, jest to mój numer jeden i polecam go każdemu. Pierwsze sezony są bardziej przegadane, ale skoro jesteś fanem GoT nie powinno to być dla Ciebie problemem. Jeszcze raz polecam.

ocenił(a) serial na 10
nawisher

GoT uwielbiam, oglądałem 4x. Do BB zbierałem się długo, jakoś nie mogłem się przekonać. Pierwsze odcinki nie zachwyciły, a jednak, nawet nie wiem kiedy. Serial mnie zmiażdżył. Obejrzałem wiele tygodni temu, a nadal go wspominam i dziś podniosłem mu z 9 na 10. Po prostu nie przypominam sobie serial, który by był lepszy. Pod wieloma względami.

pazurrr1501

Miałem identycznie! Później nastąpił ten syndrom genialnego serialu, po którego obejrzeniu każdy inny tytuł jest zbyt cienki, aby w ogóle zacząć go oglądać. Po obejrzeniu finalnego odcinka tęsknota trzymała mnie długo, to tak jak rozstanie się z najlepszym przyjacielem, no może przesadzam :D. Tak na marginesie, obejrzałeś wszystkie sezony Gry o Tron cztery razy? Podziwiam!

ocenił(a) serial na 9
cocieto

Oglądnąłem właśnie wszystkie odcinki. Nie zawiodłem się

użytkownik usunięty
cocieto

"Gra o tron" to bajka dla dużych dzieci. Nie oglądaj "Breaking Bad" w takim razie, to nie dla Ciebie.