PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 323034
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Brock

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem, może to bez sensu, ale zauważyliście jak w najnowszym odcinku Brock dziwnie patrzył na Walta? Nawet nie chciał mu odpowiedzieć na pytanie "Jak się masz?'. Jakby wiedział coś o Walcie, bał się go. Myślicie, że wie, że to Walt go otruł?

ocenił(a) serial na 10
karolina0909

Dzieci tak jak i zwierzęta często ukazywane są w sposób nieco tajemniczy - mianowicie potrafią wyczuwać zło lub nadchodzące niebezpieczeństwo. Dobry motyw, Brock podświadomie czuje, że Walt to chodząca kanalia i parszywiec, boi się go, chociaż może sam nie wie czemu. Niezły smaczek.

karolina0909

Już nie pierwszy raz tak reaguje na Walta. Z podobną reakcją bachora można było się już spotkać w którymś z poprzednich odcinków, bodajże w czwartym albo w pierwszej połowie piątego sezonu (dawno nie oglądałem).

ocenił(a) serial na 10
karolina0909

Z tego co pamiętam na jakimś spotkaniu z Vincem Gilliganem zdradził on, że to Walt przyszedł do szkoły brocka i dał mu napój ze specyfikiem. Jak ktoś ma linka do materiału to byłbym wdzięczny ale na pewno jest on na youtube.

ocenił(a) serial na 10
karolina0909

Ogólnie ten Brock to zawsze taki małomówny był.

ocenił(a) serial na 10
karolina0909

od czasu otrucia Brock zawsze tak na Walta patrzy. Jakby wiedział że to on go otruł ale Walt mu zagroził, przed ujawnianiem tego.
Oni z resztą obydwoje się tak na siebie patrzą

ocenił(a) serial na 10
Deddlith

Przecież Saul podał Brockowi tą konwalie albo któryś z jego wafli .

ocenił(a) serial na 10
wolth

skąd wiesz?
Przecież Saul zapewniał, że z wyjątkiem kradzieży papierosa, nie miał z tą akcją nic wspólnego.

Wiem że jemu to wierzyć se można ale tutaj myślę, że to prawda. No i jak mówię - od czasu zatrucia zawsze się tak na siebie patrzą.

Deddlith

Jellenio wyżej napisał to, co ja również gdzieś już czytałam, że to Walt dał Brockowi napój w szkole (plan zajęć dostarczył Saul).
Jak zobaczyłam zachowanie Brocka, to też pomyślałam, że Brock podświadomie (no bo to był tylko soczek, nie podejrzana czarna butelka z trupia czaszką^^) nie ufa nice Mr. White.