PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322851
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Wraca sensacyjny serial „Breaking Bad”, uhonorowany wieloma prestiżowymi nagrodami. Pierwszy odcinek drugiej serii zostanie wyemitowany na anteniePolsatu 1 lipca, 45 minut po północy. To produkcja trudna i moralnie niejednoznaczny, daleka od odmalowywania świata w czarno-białej tonacji. „Breaking Bad”, pokazuje od podszewki narkotykowy biznes, świat handlarzy i producentów bez moralizatorstwa, ale też w sposób niejednoznaczny i z dużą dawką czarnego humoru.

martin123154

co ciekawe wg. polsatu trwa on zawrotne 5 minut
http://www.polsat.pl/Program_TV,2848/index.html

ocenił(a) serial na 9
martin123154

Breaking Bad z 20 minutowymi reklamami i badziewnym lektorem, zagłuszającym wszystko? Nie, dziękuję.

Tortuga033

Myśle tak samo lepiej se sciągnać i napisy i oglondac i bez reklam

Price123321

Plus jesszcze ten badziewny lektor

ocenił(a) serial na 9
Price123321

Ja oglądałam online z napisami i raz jak obejrzałam jeden odcinek z lektorem, to po prostu nie dało się tego obejrzeć nie słysząc głosu Waltera i kompletnie zaburzało to klimat. Już pomijam, że lektor pomijał niektóre kwestie bohaterów.

Price123321

Od tego z Foxa nic nie będzie gorsze. W zasadzie chodzi nie o lektora, tylko o strasznie zje*bane tłumaczenie. Wygląda jakby tłumacz dostał jeden wieczór na cały serial.

Z tego co pamiętam, to czasami nawet Mike, to był "Mark".

ocenił(a) serial na 10
martin123154

To przynajmniej nocni markowie sobie obejrzą w tv

ocenił(a) serial na 10
martin123154

Już raz Polsat emitował ten serial i nie zbyt dobrze się mi go oglądało. Wolę z napisami.

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

Breaking Bad z lektorem to kompletnie inny serial. Głos lektora psuje cały klimat tego serialu... Ale z tego co wiem chyba obecnie jak ma się dekoder DVB-T to da się chyba wyłączyć lektora i oglądać z napisami więc nie jest tak źle :)

ocenił(a) serial na 10
Crips187

Niestety wyłączenie lektora tylko z tego co oglądam to jedynie w niektórych filmach na TVP, TVN i TVN7, na polsacie tylko można napisy cyfrowe włączyć, ale lektora wyłączyć już nie

martin123154

Nawet jeśli sie da to jeszcze co chwile reklamy. Lepiej se sciągnac odcinek i napisy o oglondac

ocenił(a) serial na 10
Price123321

Hipokryci. Nawet jak jest możliwość legalnego obejrzenia w telewizji - to ci i tak wolą serial ukraść z internetu. No kurna mać, nie jęczeć tylko oglądać! :D Za tak zajebisty serial jak Breaking Bad jestem w stanie obejrzeć reklamy, a do lektora naprawdę da się przyzwyczaić.

Danio237

ALe mi kradzież

ocenił(a) serial na 9
Danio237

Hipokryci, bo co? Ja mam w dupie takie oglądanie jak w tv - z lektorem tłumaczącym "fak" na "kurczę" i 20 minutowymi reklamami, gdzie wydaję się że to film przerywa spoty reklamowe. Jest wybór i to do tego mający więcej plusów od telewizji, to się nie ma co dziwić że ludzie wolą "ukraść z internetu".
Jak oglądam byle co, to reklamy czy lektora dam radę zdzierżyć, ale nie kiedy oglądam takie "ważniejsze" produkcje.

ocenił(a) serial na 9
martin123154

Jestem ciekawe czy wprowadzą lekka cenzurę mocniejszych kawałków? A lektor- nigdy, nigdzie i pod żadną postacią...

martin123154

Przecież Polsat tak zjebał z tym serialem, że to się nie da opisać słowami. Pierwsza serię puszczali o 22.45 o ile dobrze pamiętam i to w niedziele, a teraz drugą o 00.45 - to jest porażka. Zamiast to rozreklamować i puszczać w prime time jak Skazanego na Śmierć, a później spijać śmietankę (6mln oglądalności swego czasu) to oni odpieprzają taką kaszanę. Nie wiem co to ma być.

ocenił(a) serial na 9
kubafilmoogladacz

I tak większość ludzi już dawno obejrzała wszystkie odcinki, a Ci co dopiero będą oglądać to i tak przez neta.

kubafilmoogladacz

cikeawe komu chce sie oglondac o 00"45

ocenił(a) serial na 10
Price123321

słowniiiik

ja bym chętnie obejrzał gdyby leciało nieco wcześniej

ocenił(a) serial na 8
martin123154

haha powodzenia w oglądaniu ;)

ocenił(a) serial na 10
martin123154

00:45 ? Oni sa powazni? Puszczajac ten serial o 22 juz sobie zepsuli cala ogladalnosc, po jaka cholere do tego wracaja kolejne 3 godziny pozniej? Nie moge tego zrozumiec, albo niech robia cos dobrze albo niech w ogole tego nie robia.