Czy was też strasznie denerwuje? Moim zdaniem jest po prostu okropna, ona ma być chyba
w tym serialu taką wredną jędzą, która jest wiecznie pokrzywdzona i ma zawsze najgorzej i
najtrudniej(bo przecież to ona ma na głowie Gusa i kartel) ale momentami to jest za dużo. 1
przykład z brzegu Walter kupił Juniorowi samochód ona kazała oddać, bo przecież on nie
może jeździć fajnym samochodem, a oddać 620 000 Waltera Teddowi już tak. Czy macie
podobną opinie na jej temat?
daremna aktorka/postac. Powinna umrzec bo tylko zawadza. w 1 i 2 sezonie dalo sie ja zniesc ale teraz juz nie.
Mnie najbardziej zdenerwowała tym że puszczała sie z Tedem. Walt powinien jej sprzedać kulke w łeb i tyle w tym temacie
Mnie najbardziej denerwuje loser Walter, rzygać mi się chce, jak patrzę na tego obleśnego, żałosnego nieudacznika. Bleeeeh
W pełni się zgadzam, tępa strzała i puszczalska w dodatku. Strasznie głupie babsko, Walter powinien znaleźc sobie inną dupę jak radził mu Goodman;)
Ogólnie zgadzam się w 100%, ale co do:
""Walter kupił Juniorowi samochód ona kazała oddać, bo przecież on nie
może jeździć fajnym samochodem, a oddać 620 000 Waltera Teddowi już tak."""
Podpowiedź: brudne pieniądze.
Hehehe,
Widzę że sami faceci piszą i narzekają na to jaka straszna jest Skyler. Nie jest moim zamiarem być złośliwym, ale ile panowie macie lat? Z moich obserwacji wynika że zachowanie Skyler odpowiada jest identyczne z zachowaniem 90% kobiet. Kobiety po prostu takie są, niespełnione oczekiwania, etc. Przygotujcie sie na spotkanie z rzeczywistością. Najprawdopodobniej spotkacie taka babkę jak Skyler... Nie będzie łatwo.
Dokładnie, to typowa baba która robi z męża pantoflarza-oby w 5 sezonie Walt w końcu się postawił
Nie postawi się, nie łudź się, on ją niestety kocha.
Ale muszę przyznać, że parę akcji w jej wykonaniu mi się podobało w 4. sez.
Ale w scenie gdzie z Tedem poszła do IRS (skarbówki), była po prostu niesamowita. Tak niesamowicie zgrywałą idiotkę, a wyjsciu super opadłą z niej maska idiotki. Super Aktorka. A postać? Po prostu kobieta, one takie są...
Mam nadzieję, że umrze w strasznych męczarniach i trafi do piekła dla takich babiszonów. Nienawidzę jej. Krew mnie zalewa, jak pokazują jej wiecznie zbolałą twarz.
aaa! tak, tak! niech umiera glupie krowsko! dawno nie spotkalam sie z tak irytujaca postacia w serialu... chyba udalo sie jej dorownac joeffreyowi z gry o tron :D pieprzona, durna ball buster...