PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322691
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy was też strasznie denerwuje? Moim zdaniem jest po prostu okropna, ona ma być chyba
w tym serialu taką wredną jędzą, która jest wiecznie pokrzywdzona i ma zawsze najgorzej i
najtrudniej(bo przecież to ona ma na głowie Gusa i kartel) ale momentami to jest za dużo. 1
przykład z brzegu Walter kupił Juniorowi samochód ona kazała oddać, bo przecież on nie
może jeździć fajnym samochodem, a oddać 620 000 Waltera Teddowi już tak. Czy macie
podobną opinie na jej temat?

ocenił(a) serial na 10
elnino9nando

daremna aktorka/postac. Powinna umrzec bo tylko zawadza. w 1 i 2 sezonie dalo sie ja zniesc ale teraz juz nie.

elnino9nando

Fakt, im dłużej występuje tym bardziej staje się wkurzająca.

ocenił(a) serial na 10
CHDZ

Mnie najbardziej zdenerwowała tym że puszczała sie z Tedem. Walt powinien jej sprzedać kulke w łeb i tyle w tym temacie

ocenił(a) serial na 1
elnino9nando

Mnie najbardziej denerwuje loser Walter, rzygać mi się chce, jak patrzę na tego obleśnego, żałosnego nieudacznika. Bleeeeh

ocenił(a) serial na 10
elnino9nando

W pełni się zgadzam, tępa strzała i puszczalska w dodatku. Strasznie głupie babsko, Walter powinien znaleźc sobie inną dupę jak radził mu Goodman;)

ocenił(a) serial na 9
elnino9nando

Ogólnie zgadzam się w 100%, ale co do:

""Walter kupił Juniorowi samochód ona kazała oddać, bo przecież on nie
może jeździć fajnym samochodem, a oddać 620 000 Waltera Teddowi już tak."""
Podpowiedź: brudne pieniądze.

ocenił(a) serial na 10
wiesiek_madrala

Hehehe,
Widzę że sami faceci piszą i narzekają na to jaka straszna jest Skyler. Nie jest moim zamiarem być złośliwym, ale ile panowie macie lat? Z moich obserwacji wynika że zachowanie Skyler odpowiada jest identyczne z zachowaniem 90% kobiet. Kobiety po prostu takie są, niespełnione oczekiwania, etc. Przygotujcie sie na spotkanie z rzeczywistością. Najprawdopodobniej spotkacie taka babkę jak Skyler... Nie będzie łatwo.

ocenił(a) serial na 9
mixmax

Niestety, wiem, że jest jak piszesz, co tylko powiększa moją frustrację :)

ocenił(a) serial na 10
wiesiek_madrala

Dokładnie, to typowa baba która robi z męża pantoflarza-oby w 5 sezonie Walt w końcu się postawił

ocenił(a) serial na 9
SzymonB_filmweb

Nie postawi się, nie łudź się, on ją niestety kocha.
Ale muszę przyznać, że parę akcji w jej wykonaniu mi się podobało w 4. sez.

ocenił(a) serial na 10
elnino9nando

Ale w scenie gdzie z Tedem poszła do IRS (skarbówki), była po prostu niesamowita. Tak niesamowicie zgrywałą idiotkę, a wyjsciu super opadłą z niej maska idiotki. Super Aktorka. A postać? Po prostu kobieta, one takie są...

ocenił(a) serial na 9
mixmax

ktoś przecież musi wzbudzać mniej pozytywne emocje :)

ocenił(a) serial na 10
elnino9nando

Mam nadzieję, że umrze w strasznych męczarniach i trafi do piekła dla takich babiszonów. Nienawidzę jej. Krew mnie zalewa, jak pokazują jej wiecznie zbolałą twarz.

ocenił(a) serial na 10
SickPriest

aaa! tak, tak! niech umiera glupie krowsko! dawno nie spotkalam sie z tak irytujaca postacia w serialu... chyba udalo sie jej dorownac joeffreyowi z gry o tron :D pieprzona, durna ball buster...

ocenił(a) serial na 10
elnino9nando

poczekajcie do sezonu czwartego, totalna odmiana, babka ma jaja :)

ocenił(a) serial na 10
elnino9nando

Wkurza niemiłosiernie, owszem ale imo wszystko postać uwazam za potrzebna w serialu.