K...wa Antoni Królikowski,Paweł Królikowski i na dokładkę Rafał Królikowski klika anty aktorów nieudaczników,kasa morze wszystko.
I na tej podstawie oceniłeś serial na 1 ?
Po drugie Królikowski dawno już nie gra w tym serialu, więc widzę szybki masz refleks .
Tak pewnie zgnoił cały serial, grając tylko w 4 odcinkach .
Wybacz ale nie rozumiem, twojego toku myślenia .
A co ty rozumiesz? Jak do tej pory niewiele:). A podobno taki bystry jesteś:). Miłego dnia.
E tam, zaraz znawca:). Tak sobie czasem coś pieprznę bez sensu żebyś się nie czuł osamotniony:). Buziaki dziubdziusiu:)
Musiałem chociaż spróbować dostosować się do twojego poziomu:). Udało się:). Jeszcze chwila chłonięcia twoich mądrości, a zidiocieję do końca:).
Za to do twojego poziomu, to nikt nie jest wstanie się zniżyć .
Niestety nie jest to inteligencja, którą możesz się chwalić .
Więc jednak w czymś jestem najlepszy:). Leczysz moje kompleksy:). Skoro nie mogę pochwalić się moją inteligencją, zaczerpnę z twojej:)
Nie załamuj mnie, proszę:). Przez chwilę żyłem złudzeniami i w cieniu twojej bystrości, a ty tak brutalnie to rozwiewasz. Zlituj się:). Kończyłeś dziubdziusiu jakąkolwiek szkołę? Gdziekolwiek? Ty naprawdę nie rozumiesz słowa pisanego:(. Napisałem mordeczko ty moja najsłodsza:), że ty leczysz moje kompleksy:). Ty!!!. Czego w tym nie rozumiesz...znowu:)
Dziundziusiu:)))), zbytek skromności, nie ma lepszego od ciebie. Powinni cię po wsiach obwozić. Ty się marnujesz:)))). Jesteś w swojej szczytowej formie.
Piszę prawdę .
Takiego mistrza jak ty jeszcze tutaj nie spotkałem, może być z siebie naprawdę dumny !
No pewnie:). Każdy odpowiada za siebie:)))) i swoje słowa naturalnie:)))) na szczęście:)))), bo strach pomyśleć co by było gdyby to od ciebie zależało:)))...kłamczuszku:)
Z czytaniem nie mam problemu .
Nie będę jednak się wysilał bo i po co ?
Kiedy ma się do czynienia, z takim klaunem jak ty .
Czytanie sprawia ci wysiłek:)), no to niestety widać. Trzeba ćwiczyć kłamliwy matołku:))). Z czasem będzie ci lżej:). Trzymaj poziom:)))
Oj dzieciaczku potrafisz tylko zwyzywać innych i nic więcej aż tak nisko upadłeś ?
I wpierdzielać się w czyjś komentarz .
I żeby uprzedzić twoje pytanie to popatrz sobie, na swoje komentarze w tym temacie .
Pytam się o twoje chamstwo w stosunku, do innych nadal mi nie odpowiedziałeś .
Co do twojego pytania -Powtarzasz się po co pytasz jak ci to udowodniłem .
To się właśnie nazywa hipokryzja .
Nie potrafisz nic innego jak zwyzywać innych ludzi od idiotów , buraków , śmieci, szmat .
Ale jednocześnie chcesz walczyć, właśnie z takimi ludźmi - To w takim razie zabierz się za siebie .
Nie musisz się zniżać do czyjegoś poziomu, bo my w porównaniu do ciebie go mamy .
Sam człowieku nie wiesz co piszesz - Królikowski wystąpił w 4 odcinkach, ale w twoim rozumowaniu zepsuł cały serial ?
To jak się pytam w jaki sposób ?
Zamiast hejtowac naucz się podstaw ortografii, bo "morze" jest głębokie i szerokie, tylko kompletny idiota nie umie poprawnie napisać "morze" i "może" w odpowiednim kontekście.
A Królikowski zagrał w porządku. I nie wiem co tu ma do rzeczy "kasa". Bełkoczesz jak powalony.
Co się tak napinasz? Napisał człowiek tak jak umiał prezentując swoją opinię. Nie zgadzasz się z nią? Przedstaw argumenty. Hejtem jest to co ty robisz. Zaatakowałeś gościa, a nie to co powiedział.
A co ty się wtrącasz? Nie interesuje mnie twoja opinia. Chyba, że konto Tomek_1973 to także ty i hejtujesz z wielu profili.
Jakież argumenty zostały przedstawione w poście głównym? Zwykły, hejterski bełkot, w dodatku z kompromitującym autora błędem ortograficznym na poziomie pierwszej klasy podstawówki.
Zauważyłam, że wszędzie cię tutaj pełno, dwoisz się i troisz ze swoim hejtem, obrażasz innych na każdym kroku, odnosisz się protekcjonalnie, jakbyś miał monopol na rację, weź ochłon i przestań zaczepiac ludzi.
Jak ci się serial nie podoba, to nie oglądaj a nie wijesz się tu jak w ukropie po każdym odcinku i masz chyba jakiś osobisty uraz do Królikowskiego, który jest całkiem niezłym aktorem i w serialu zagrał tak jak należało. Miej tę swoją opinię ale nie narzucaj jej innym i nie kąsaj ludzi po łydkach.