PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20087
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Jak myślicie,kiedy anime wróci ?

kunak54

Dołączam się do pytania!

ma5ti5

Nie chce spamować,ale naprawdę zależy mi na odpowiedzi. Czytałem na bleach.wbijam ,że bardzo możliwy jest początek 2014 i oto właśnie dziś nastał ten czas. :D Także się pytam kiedy według was. :)

kunak54

Niestety muszę cię zmartwić ale w 2014 raczej nie ma szans na powrót anime. Najprawdopodobniej Bleach powróci dopiero gdzieś w marcu/kwietniu 2015 (w najbardziej optymistycznym scenariuszu) gdyż studio pierrot chce by manga poszła jeszcze do przodu by nie trzeba było robić fillerów a także chce dociągnąć naruto do końca by oba anime nie konkurowały ze sobą.

tysonusd

Mhm Na pewno ? Bo z drugiej strony czerpią dość duże zyski z tego anime a manga naruto kończy się w 2014 Zresztą i tak bleach konkurował przez te osiem lat Czytałem ,że jak skończy się dotychczasowy arc Bleacha będą myśleć o kontynuacji.

kunak54

Też o tym czytałem ale to są tylko domysły fanów. Gdyby to była prawda to musielibyśmy poczekać jeszcze ok 3-4 lata na zakończenie obecnego arcu. Jak na razie studio nie ogłosiło jeszcze żadnego oficjalnego komunikatu, ale niemal na pewno anime nie powróci w tym roku. Najwcześniejsza możliwa data to wiosna 2015.

ocenił(a) serial na 6
kunak54

Bleach nie był jakimś super rozchwytywanym anime, ledwo miał 2% oglądalności gdzie najlepsze wyniki były czasem ponad 20%

ocenił(a) serial na 9
kunak54

Żadnych wiadomości oficjalnych nie ma, pewne jest tylko to, że kiedyś wróci, wątpię żeby już w tym roku.

ogierinho

Eh ^^ Większość mówi ,że w tym ale się nie będę sprzeczał ;p

ocenił(a) serial na 9
kunak54

Bardzo możliwa jest też opcja, że czekają do końca Naruto, ale jest cisza kompletna więc ciężko mi w to uwierzyć jakoś. Ale podejrzewam, że przynajmniej podadzą zbliżoną datę powrotu w tym roku.

ogierinho

Nom,dokładnie.Nic tylko czekać >.< Lubię te anime strasznie ;)

ocenił(a) serial na 9
ogierinho

Mam nadzieję że się nie doczekają ;D

kunak54

niby kiedy emisja została zakończona każdy był przekonany, że owa kontynuacja będzie. podajże w marcu minie już 2 lata od zakończenia emisji, a tutaj nie ma żadnej informacji. w ostatnim rankingu Bleach strasznie spadło w rankingu sprzedaży (manga)- zajęło dalekie 15. miejsce, a konkurencja nie śpi. są teraz takie produkcje na których zarabia się tyle samo co na Bleach'u. popularność nie jest czynnikiem stałym i może zanikać, więc uważam, że wystarczająco już czasu minęło i powinni już jakieś informację podać, aby podtrzymać zainteresowanie. czyżby myśleli, że skoro mają na czym zarabiać to po co wracać do Bleach'a. mimo wszystko nadal jestem przekonany, że kontynuacja będzie :)

films100

Masz rację, ale głównie popularność anime spadła przez filery. :) Naruto się kończy , shingeki wyjdzie za rok-dwa,one piece dalej jest ale ile można tego oglądać, i te inne HDXD to ma też w tym roku wyjść więc aż takiej konkurencji nie ma ;D