Hej ludzie jestem dopiero po pierwszym sezonie i dalej przeżywam stratę z powodu Kate, ale
gdzieś przeczytałam, że to jednak nie ona była w samolocie. Wiecie, czy wróci do serialu?? W
kolejnych odcinkach Neal ma być z jakąś Sarą, jak przeczytałam na forum... już mnie krew zalewa
z tego powodu, więc chcę wiedzieć czy moge oczekiwać powrotu Kate :)
W Twoim przypadku bedzie to pewno mały spoiler wiec zastanow sie czy na pewno tego chcesz ;)
Neal bedzie przez jakis czas z Sara, co do Kate to nie wroci juz (czyt zginela w samolocie).
Szkoda, ale gdzieś czytałam wywiad z aktorką grającą Kate i ona powiedziała, że może wróci do serialu. I jeszcze mam pytanie, czy wiesz jaki to był odcinek, w którym Kate stała na dachu, czy moście i rozmawiała z Nealem. Tylko ten odcinek ominęłam, a nie wiem który to był.
5ty odcinek pierwszego sezonu a konkretniej scena o której myslisz działa sie w ostatnich 2 minutach tego odcinka ;)
Piąty odcinek to the portrait, a ostatnie sceny dotyczą Petera I elizabeth, więc chyba się pomyliłaś.
Pomyliłes* ale nie, sprawdzilem i doslownie ostatnia scena to rozmowa Neala z Kate.
Być może oboje macie rację - w Polsce pilotowy odcinek podzielono na 2 części, stąd może wynikać różna numeracja. Nie mam pod ręką DVD, żeby sprawdzić, w którym odcinku była ta scena wg zamierzeń producentów.
Postać Kate wróciła tylko w odcinku retrospekcyjnym - i chwała najwyższemu. ;] Miała na Neala zły wpływ, zniszczyłaby go, gdyby nadal nim manipulowała. Charakter Sary zdecydowanie bardziej mi się podoba.