Absolutnie się nie zgadzam, serial o niczym? tajemnicza choroba, kwarantanna, cały motyw zamknięcia i braku informacji? Być może serial okaże się kiepski, ale na pewno nie można go tak nisko ocenić po obejrzeniu pierwszego odcinka, który moim zdaniem był ciekawy i fajnie zawiązał wątki na kolejne epizody.
Zastanawiam się nad obejrzeniem pierwszego odcinka. Polecasz czy radzisz poczekać na następne i dopiero obejrzeć? Boję się, że obejrzę pierwszy i będę niecierpliwie czekała na następny.
W sumie zależy to od tego czy jesteś osobą, która woli maratony czy taką, która lubi obejrzeć odcinek raz na tydzień i mieć czas z kimś się wymienić spostrzeżeniami na przykład. Ja wolę oglądać co tydzień i właśnie niecierpliwie czekać na kolejny epizod, taki masochizm :)
na pewno nie będziesz czekała na następny, ja obejrzałem 2 odcinki i nie czekam już na nic, a co do serialu to zmarnowany w 100% potencjał :/
Właśnie o to się bałam, dzięki. Na razie odpuszczam oglądanie, poczekam na więcej odcinków i poczytam opinie o nich.