PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153575}

Barwy grzechu

Da Cor do Pecado
2004
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Barwy grzechu
powrót do forum serialu Barwy grzechu

Mogę go wam podać ale nie wiem czy na tym forum można i czy nikt nie usunie tego wpisu.

Grand_3

Jeżeli mogę prosić Cię o tą liste piosenek z serialu to będę bardzo wdzięczna,może być na mojego e-maila epox123@gazeta.pl

Pozdrawiam :)

Grand_3

ja również bardzo proszę, serial jest świetny i piosenki tez mi się niektóre podobaja, proszę wyślij tytuły i wykonawców na mój e-mail :
crazy_smile@interia.pl ... a apropo tego, czy można tutaj zamieszczać te tytuły to jasne, nie ma najmniejszej przeszkody :D pozdrawiam

Grand_3

Hej ja też bym bardzo chciała ten spis jeśli to nie problem... strozia_87@wp.pl Pozdro:)

kruszynka_

Ja również poproszę
kiniaand@wp.pl

I dziękuję :)

Grand_3

Spis tytułów i wykonawców to nic nielegalnego.
Post będzie usunięty jeżeli podasz linki do ściągnięcia tych piosenek. Ale tu też możesz wziąć poprawkę na to, że fora telenowel są raczej rzadko odwiedzane przez osoby, które ich nie oglądają (o to właśnie większość moderatorów podejrzewam).

Dla wszystkich poszukujących tytułów będzie to zapewne nie lada gratka i temat wart ciągłego podbijania. :)

ocenił(a) serial na 9
Khaosth

Czy ja również mogłabym prosić o tytuły wszystkich piosenek z Barw Grzechu będę bardzo wdzięczna. To mój e mail mon88@buziaczek.pl

Grand_3

ja też chaciałabym spis wszystkich piosenek Klaudia2727@o2.pl :P

ocenił(a) serial na 9
klaudia2727

Spis utworów jak najbardziej można podać, Co więcej to moderatorzy powinni się o to zatroszczyć - w końcu jest tu odpowiednia zakładka muzyka. Ale na niektórych forach - modki są tylko od parady :).

Pozdrawiam!

Grand_3

Ja też proszę serdecznie o wyslanie mi owego spisu na mój e-mail: kolaszek1812@wp.pl - bede bardzo wdzieczna:)

Grand_3

mój em-mail maadziaa92@vivapolska.tv prosze prześlij bardzo mi zależy.
Dzieki :*

Grand_3

Jeśli ktokolwiek otrzyma ten spis piosenek, to niech wrzuci go tu na forum. Tak łatwo jest zgromadzić Wasze adresy...

ocenił(a) serial na 8
Khaosth

natusia93-buziaczek@wp.pl

pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 9
Grand_3

Ja również posiadam spis wszystkich piosenek... plus, mam je wszystkie u siebie na kompie :)
Pozdrawiam :))

tenkaichi

czy moglabyś wobec tego przesłać mi liste tych piosenek?? dyta19@autograf.pl, z gory dziękuje

ocenił(a) serial na 9
dyta19

Ja także bym prosiła bo założyciel tego tematu się nie postarał i nie dostałam tej listy z piosenkami ,mój adres mon88@buziaczek.pl

ocenił(a) serial na 9
Maslik

Byłabym wdzięczna za ten spis piosenek : olineczka22@wp.pl Pozdrawiam ;D