Mogę go wam podać ale nie wiem czy na tym forum można i czy nikt nie usunie tego wpisu.
Jeżeli mogę prosić Cię o tą liste piosenek z serialu to będę bardzo wdzięczna,może być na mojego e-maila epox123@gazeta.pl
Pozdrawiam :)
ja również bardzo proszę, serial jest świetny i piosenki tez mi się niektóre podobaja, proszę wyślij tytuły i wykonawców na mój e-mail :
crazy_smile@interia.pl ... a apropo tego, czy można tutaj zamieszczać te tytuły to jasne, nie ma najmniejszej przeszkody :D pozdrawiam
Spis tytułów i wykonawców to nic nielegalnego.
Post będzie usunięty jeżeli podasz linki do ściągnięcia tych piosenek. Ale tu też możesz wziąć poprawkę na to, że fora telenowel są raczej rzadko odwiedzane przez osoby, które ich nie oglądają (o to właśnie większość moderatorów podejrzewam).
Dla wszystkich poszukujących tytułów będzie to zapewne nie lada gratka i temat wart ciągłego podbijania. :)
Czy ja również mogłabym prosić o tytuły wszystkich piosenek z Barw Grzechu będę bardzo wdzięczna. To mój e mail mon88@buziaczek.pl
Spis utworów jak najbardziej można podać, Co więcej to moderatorzy powinni się o to zatroszczyć - w końcu jest tu odpowiednia zakładka muzyka. Ale na niektórych forach - modki są tylko od parady :).
Pozdrawiam!
Ja też proszę serdecznie o wyslanie mi owego spisu na mój e-mail: kolaszek1812@wp.pl - bede bardzo wdzieczna:)
Jeśli ktokolwiek otrzyma ten spis piosenek, to niech wrzuci go tu na forum. Tak łatwo jest zgromadzić Wasze adresy...
Ja również posiadam spis wszystkich piosenek... plus, mam je wszystkie u siebie na kompie :)
Pozdrawiam :))
Ja także bym prosiła bo założyciel tego tematu się nie postarał i nie dostałam tej listy z piosenkami ,mój adres mon88@buziaczek.pl