PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63829
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Roy Harper?

ocenił(a) serial na 9

Piszę ten temat, bo jestem ciekaw co myślicie na jego temat. Ogólnie jak wiemy w 2 sezonie ma się pojawić Flash, dlatego oglądając pierwszy zaciekawiła mnie właśnie ta postać (Roy Harper). Jest świetnie wyszkolony technicznie, szybki i inteligentny, do tego zawsze nosi czerwoną bluzę. Przyznam, że widział bym go w takiej roli. Pomijając to, że nazywa się nieodpowiednio, bo ten komiksowy to Barry Allen, ale przecież nic o nim nie wiemy, więc może, może.

Ogólnie z tego co zrozumiałem co mówili twórcy serialu, to Flash ma być bardziej skierowany w stronę wykorzystywania sprzętu/ realnych umiejętności, niż w stronę nadludzkich prędkości bez używania maszynerii.

Co myślicie? Przyznam, że widział bym go w takiej roli bardziej niż "Impulsa" z Tajemnic Smallville, który po prostu nie pasował mi wyglądem.

ocenił(a) serial na 6
Lordnar

No niestety taki zabieg nawet nie ma miejsca bytu gdyż Roy Harper(Red Arrow, Speedy) to bardzo ważna postać w świecie Zielonej Strzały możemy go nazwać takim Łuczniczym Robinem ; )- http://en.wikipedia.org/wiki/File:Royharper.PNG

Jeśli chodzi o postać Garry'ego Allena to cały czas trwają poszukiwania aktora dokładnie czy już został wybrany czy też nie do końca nie wiemy. Ale około premiery 1 odcinka 2 sezonu powinniśmy się dowiedzieć, gdyż twórcy mają czas na znalezienie odtwórcy Flasha do 30 Września.

ocenił(a) serial na 9
Kruchy_serious

Dzięki za informacje :)

ocenił(a) serial na 7
Kruchy_serious

Flash to Barry Allen, nie Garry lub może to też być Wally West

ocenił(a) serial na 6
jangru1804

Heh ;-)
Pewnie że Barry Allen sorki za błąd ale pisałem z T9 i nie zwróciłem uwagi na finalny efekt.
+ za czujność :-)

ocenił(a) serial na 7
Lordnar

Ogólnie jak pierwszy raz pokazali go w serialu (wcześniej tego aktora nie znałem), to skojarzył mi się z postacią Dantego z nowego DMC :P. Tak mi się jakoś z twarzy przypomniał :P