PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8555
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

napisy

ocenił(a) serial na 9

kto się zajmuje wklejaniem napisów do linkówk online? bo oglądam wiele seriali ale tylko ten serial ma głupich tłumaczy, bo trzeba czekać bardzo dlugo aż ktoś doda napisy. a ma ktoś link online z polskimi napisami do sezonu 2 odcinka 19 i 16?

kala996

odc 16 napisy sa na pewno na c h o m i k u bo sama stamtad bralam a odc 19 jeszcze nie ma online po polsku, poki co tylko eng

ocenił(a) serial na 7
kala996

Ech też mam z tym problem, bo bardzo dobrze sobie radze z angielskim i w serialach typu desperate housewives, supernatural, vampire diaries, true blood itp. to oglądam nawet bez. Ale jak tutaj zaczną rzucać jakimiś chorobami, i medycznymi rzeczami to mam tyko rybke :O

ocenił(a) serial na 9
The_BiLeK

no właśnie ja tak samo, nawet niektórych bakterii czy tam chorób nie umiem przeczytać po polsku, co dopiero zrozumieć po angielsku..

kala996

'tylko ten serial ma głupich tłumaczy' się ciesz, że ktoś wstawia napisy a nie narzekasz jeszcze i wyzywasz od głupków...

ocenił(a) serial na 8
jgfgh

a do 17 odc gdzies sa napisy ?

asiaaa92

polecam kinomaniak . pl - sa tam chyba wszystkie odcinki body of proof z napisami/lektorem

ocenił(a) serial na 7
kala996

ja tam oglądam z lektorem i nie mam żadnych problemów, co prawda trzeba czekać jakiś czas na polską premierę, ale nigdzie przecież się nie spieszy.