PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=856926}

Amerykańska obława: O.J. Simpson

American Manhunt: O.J. Simpson
2025
6,9 1,1 tys. ocen
6,9 10 1 1051
Amerykańska obława: O.J. Simpson
powrót do forum serialu Amerykańska obława: O.J. Simpson

Dokumenty spoko

ocenił(a) serial na 8

Czy tylko ja nie mogłam zdzierżyć gdy wypowiadał się obrońca OJ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Fenix1899

Ojjj tak irytujacy sytasznie - oczywiscie kazda krytyke uznaje za rasizm. Szokujace

ocenił(a) serial na 8
Zieniaaa

Facet mega wkurzający! Aż miało się ochotę wejść do telewizora i natrzaskać po tym głupi ryju

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
pawulon1_2

Dokładnie.. w puntk... Mam dokładnie takie samo zdanie

ocenił(a) serial na 5
Zieniaaa

Oj tak byczq +1, w dodatku z każdą jego wypowiedzią coraz bardziej rozumiałem Fuhrmana

ocenił(a) serial na 7
sebazmc

Mnie też wkurzał i to bardzo. Ale jak można popierać Fuhrmana? Pomijam fakt, że to przez niego przysięgli mieli wątpliwości i nie mogli skazać Simpsona. Najlepszy z nich wszystkich był asystent prokuratorki (ten od rękawiczek), Bardzo uczciwy i empatyczny człowiek. I tak bardzo chciał sprawiedliwości w imieniu ofiar.

ocenił(a) serial na 8
Corderosa

oj tak, niestety za słaby na cwane wygi broniące OJ-a

ocenił(a) serial na 8
Zieniaaa

Gość ewidentnie bojownik rasowy nadal. Słowa dobierał bardzo uważnie - zauważcie, że nie powiedział ani razu, że wierzy że OJ był niewinny.

ocenił(a) serial na 7
Zieniaaa

Ja o mało nie zrezygnowałam w połowie z oglądania, bo tak mnie irytował. Jak zwykle zasłaniał się rasizmem. Nie ważne, czy koleś zabił czy nie zabił, ważne by go obronić, bo jak skażą za morderstwo czarnoskórego celebrytę, to padnie cień na wszystkich czarnoskórych, potwierdzi się stereotyp czarnego bandyty. A ława przysięgłych w amerykańskich sądach to śmiech na sali.