PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94349}

Airwolf

1984 - 1986
7,1 3,3 tys. ocen
7,1 10 1 3321
Airwolf
powrót do forum serialu Airwolf

Airwolf w TV Okey

ocenił(a) serial na 10

Pisalem do wydawnictawa Amercom ktore wydaje TV Okey i napisali ze planuja wydac wszystkie odcinki serialu Airwolf

ocenił(a) serial na 10
mirolop

a niemowilem ze wszystkie wydadza :):):)

ocenił(a) serial na 9
mihle

To świetna wiadomość naprawdę bombowa i dobrze że tak zrobią:)

mirolop

Ja dzwoniłem dzisiaj do Amercom żeby zamówić prenumeratę "Airwolfa" i pojawił się mały zonk.

Pytałem się o ilość odcinków i Pani powiedziała, że wydadzą wszystkie, a cała kolekcja będzie liczyła 32 płyty. No i o co tutaj chodzi? 32 płyty po dwa odcinki daje razem 64 odcinki; czyli więcej niż serie 1-3, ale mniej niż wszystkie 4. Czyżby któreś pominęli? No, ale maja być wszystkie. Nie wiem o co tutaj chodzi :-(

Inuki

Sorki za dwa posty, ale juz jest OK. Babka miała chyba złe info, bo przed chwilą wszedłem na stronę Amercom i tam pisze, że kolekcja ma 80 odcinków na 40 płytach :-) Sorki za sianie paniki ;-)

http://amercom.com.pl/tv.php

ocenił(a) serial na 10
Inuki

64 odcinki to chodzi o Magnum ale ja Magnum kupowal nie bede.Troche bez sensu bo Magnum liczy az 162 odcinki 8 sezonow az wiec albo wydadza tylko 64 odcinki Magnum albo wszystkie 162 ale mogli sie pomylic.Co do Airwolfa to potwierdzam ma wyjsc 80 odcinkow a wiec wszystkie 4 sezony caly serial