PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28538
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.
BobanWanKenoban

Ja oglądam na alltube.pl

ocenił(a) serial na 9
BobanWanKenoban

Przez serwisy: Netflix, Showmax, Hulu, ABC app

Online: alltube, zalukaj (pewnie jest wiecej takich stronek)

Dodatkowo pierwsze cztery sezony sa juz dostepne na DVD

Kanal "Fox Polska" emituje odcinki

keteek

Na Netflixie niestety nie ma Agents of SHIELD, a Showmax znika z rynku. Czy jest jakieś miejsce w internecie, gdzie można legalnie obejrzeć ten serial?

ocenił(a) serial na 9
KoD997

Jak to na Netflixie nie ma? Przeciez dopiero miesiac temu ogladalam sobie najlepsze odcinki.
Jesli ze Showmaxa juz znikneli to nie kojarze juz innych legalnych stronek w Polsce.

keteek

Przed chwilą sprawdziłem - na pewno nie ma. Czy mieszkasz w Polsce? Zastanawiam się czy to kwestia lokalizacji.

ocenił(a) serial na 9
KoD997

Tak. Faktycznie teraz sprawdzam i Agenci znikneli. Rozmawialam z kolezanka w Anglii i u niej dzialaja. Zadnego info of Netflixa nie byla, ze Agenci wylatuja z platformy wiec przypuszczam, ze to tylko chwilowy blad.

keteek

To nie chwilowy błąd, prawdopodobnie jakaś stacja TV ma prawa do emisji tego serialu na terenie Polski i z tego powodu Agents of SHIELD nie będzie na Netflixie przez jakiś czas. Ciekawe, czy nowy sezon też będzie dostępny tylko w TV (w PL chyba Fox i TVP mają prawa do emisji).

ocenił(a) serial na 9
KoD997

Okazuje sie, ze we Francji tez nie maja. To chyba jednak jakas wieksza sprawa. Tylko to troche dziwne, ze Netflix zdejmuje serial w kilku krajach i nikogo o tym nie informuje, zawsze byly jakies listy typu "leaving Netflix in February", a teraz nic.

ocenił(a) serial na 10
keteek

Nigdy nie było 'Agents of SHIELD' na Netflixie w Polsce :o

BobanWanKenoban

Ja właśnie oglądam na fili.cc. Niestety pierwsze trzy sezony nie mają napisów (z którymi ja wolę oglądać), ale lektor jest.