PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28542
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agenci SEZON 3

ocenił(a) serial na 6

Ogółem pierwszy odcinek bardzo, bardzo na plus 10/10... Ale troszkę mało Lincolna ..
Fitz się zmienił strasznie, ale przynajmniej już się nie jąka :D
Końcówka zmiażdżyła system jeszcze bardziej niż ostatnie odcinki 2 sezonu..
Jak myślicie ta planeta na której znalazła się Jemma to jest planeta Kree czy taka specjalnie przygotowana przez Kree do zagłady Inhumans?

barry5800

Fury to nasz taki Colson wiec by się zgadzało :)

ocenił(a) serial na 8
kKahlan

No nie do końca. Coulson to Coulson, Fury to Fury. Obaj występują zarówno w serialu jak i w komiksach :P Fury wszystkim rządzi przecież za pośrednictwem Coulsona, tylko udaje, że przeszedł na emeryturę na 100%.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
Blacky21v

Ciekawie rozwiązano sprawę reki Coulsona, spodziewałem się że w metrze ją "odczepi" ale czy zauważyliście że na ścianie wisi topór którym Mack odciął Philowi rękę ??

ocenił(a) serial na 8
grubens997

Taaak, odrazu to zauważyłem :D Genialny smaczek, tak samo jak ręka Coulsona w pleksie + komentarz Macka o strzelbo-siekierze :D

ocenił(a) serial na 10
seba14121996r

Ale dzięki ręce można badać wpływ Terrigenu na zwykłych ludzi, a co do topora to jest to oczywisty easter egg

ocenił(a) serial na 9
grubens997

Też topór zwrócił moją uwagę jak i kolejny raz kubek Coulsona :P

ocenił(a) serial na 8
michal98_filmweb

kapitanie?

ocenił(a) serial na 8
seba14121996r

dobra już wiem, tylko co tam jest napisane?

ocenił(a) serial na 6
michal98_filmweb

Kubek jest the best. Ale najlepsza akcja z Coulsonem to i tak był ''spojler alert''.

grubens997

Jedyne co zauważyłam to ten kubek Colsona co przetrwał z 2 sezonu http://hulu.tumblr.com/post/101712663521/the-best-part-of-waking-up-is-grumpy-ca t-on-your

ocenił(a) serial na 9
Blacky21v

Czytam komentarze i nie moge uwierzyć ze wy wszyscy albo nazywacie ta nowa agencje "leszczynie do odstrzału" albo "tymi dobrymi" bzdura ta łaska ma w garści prezydenta. Czy wy juz nie pamiętacie najważniejszego zdania w całym MCU (poza tanosem) "odetnij głowę a odrosną dwie"

A tak poza tym to odcinek super zwłaszcza sky ktora naturalnie i bez oporów używa swoich mocy oraz zakończenie z fizem i simmons

Denefor

DAISY nie Skye :)

ocenił(a) serial na 8
kKahlan

Quake :P

ocenił(a) serial na 10
Denefor

Tylko, że to nie jest Hydra :P To totalnie nowa agencja, którą Rosalind prowadzi. Hydra odradza się teraz pod dowodzeniem Warda, a on z Ros, przynajmniej na razie, nie ma nic wspólnego ;)

Eryk0201

ciekawe kiedy u nas bedzie ten 3 sezon w polsce na foxie ?

ocenił(a) serial na 10
marvelfan_filmweb

I tak nie ma sensu czekać, zbyt długi odstęp był w obu sezonach, żeby zsynchronizować się z majowym filmem.

I przy okazji - jak komuś odpisujesz to rób to chociaż na temat, bo często kilometrowy off-topic prowadzisz :P Bez urazy oczywiście, mała rada ;)

Eryk0201

okej dzięki, będe pamietał

marvelfan_filmweb

czyli chodzi o to bym pisał na każdym forum o tym na czym to forum się opiera np na forum star wars o star wars , na forum deadpoola o deadpoolu itp .?

ocenił(a) serial na 10
marvelfan_filmweb

Pisz jak chcesz, byle na temat :) Mi to nie przeszkadza, czasem po prostu rozbawi twój komentarz po kilkunasto-postowej dyskusji typu "no tak zgadzam się ej a widziałeś już Ant-Mana?". Wiesz o co chodzi :P Mi to rybka, tak na przyszłość mówię.

Eryk0201

Zawsze można pominąć zimową przerwę i całość będzie nadrobiona.

ocenił(a) serial na 10
ponczi88

Bardziej chodziło mi o to, że kiedy wyjdzie Civil War, to wypada obejrzeć konkretny odcinek agentów -> Civil War -> kolejny konkretny odcinek, żeby nie zepsuć sobie filmu/serialu spoilerami. W Polsce i Foxem wyjdzie to trochę gorzej, bo żeby dobrze zsynchronizować się z filmem musiałbyś poczekać z pójściem do kina o ponad miesiąc :P

Eryk0201

W sumie jakby wierzyć datom przy odcinkach na filmwebie, to nie będzie żadnych przerw i sezon kończy się w lutym. 3 miesiące przed majowym Civil war :). Na foxa nie ma co czekać, trzeba oglądać na necie lub ściągać odcinki :) W sumie podoba mi się motyw, że teraz nie muszą tak wiązać fabuły serialu z jakimś filmem MCU. W końcu następny film jest w maju 2016, ale za to mamy po drodze jeszcze Agentów, Carter, Jessica Jones, Daredevil sez2, i nie wiem jak z Luce Cage kiedy dokładnie będzie.

Eryk0201

Patrząc na to jaki wpływ na serial miała ostatnia część Avengers, za dużo spoilerów być nie powinno.