PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32314
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Serialowe wpadki

ocenił(a) serial na 10

Czy udało się wam namierzyć jakieś wpadki realizatorów serialu? Wpadłem na pomysł tego wątku całkiem niedawno - ponieważ zobaczyłem coś co wydało się dla mnie wpadką.

Oglądam 3 sezon na AXN o 10 rano - fabuła tego odcinka to: 15-letni uczeń Cody bierze w klasie kilkoro uczniów jako zakładników grożąc odpaleniem bomby - w finale okazuje się, iż bomba była prawdziwa, ale detonator Codiego lewy - ten prawdziwy mieli ukryci terroryści - dobra to na tyle o tym - otóż w scenie w laboratorium Abby i McGee wpadają na pomysł, aby włamać się do komputerów w klasie i w ten sposób przez monitory obserwować sytuację. Abby uważa jednak, iż na ten pomysł powinni wpaść wcześniej i w ramach kary Tim dostaje w głowę po czym Abby domaga się takiej samej kary dla siebie - Tim nie chce więc Abby prowokuje go mówiąc do niego np."władco elfów". W tym momencie widzimy korytarz przed laboratorium, słychać uderzenie i okrzyk Abby, na dźwięk którego przystaje w głębi korytarza laborant w białym kitlu - no właśnie ten laborant - jeśli oczy mnie nie zawiodły to był to Chip czyli były asystent Abby, który kilka odcinków wcześniej próbował wrobić Toniego i przez którego Tony wylądował w więzieniu - co on tam robił?

ocenił(a) serial na 10
jans21

Tez ogladalem ten odcinek ale nic takiego nie widzialem.

ocenił(a) serial na 10
house90

Źle zauważyłeś to nie jest Chip.

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Fajnie, ale był taki chipo-podobny. Fakt stał daleko - na końcu korytarza laboratorium, szkoda, że już chyba nie mam tego nagranego, ale pewno jeszcze kiedyś obejrzę.