Czy udało się wam namierzyć jakieś wpadki realizatorów serialu? Wpadłem na pomysł tego wątku całkiem niedawno - ponieważ zobaczyłem coś co wydało się dla mnie wpadką.
Oglądam 3 sezon na AXN o 10 rano - fabuła tego odcinka to: 15-letni uczeń Cody bierze w klasie kilkoro uczniów jako zakładników grożąc odpaleniem bomby - w finale okazuje się, iż bomba była prawdziwa, ale detonator Codiego lewy - ten prawdziwy mieli ukryci terroryści - dobra to na tyle o tym - otóż w scenie w laboratorium Abby i McGee wpadają na pomysł, aby włamać się do komputerów w klasie i w ten sposób przez monitory obserwować sytuację. Abby uważa jednak, iż na ten pomysł powinni wpaść wcześniej i w ramach kary Tim dostaje w głowę po czym Abby domaga się takiej samej kary dla siebie - Tim nie chce więc Abby prowokuje go mówiąc do niego np."władco elfów". W tym momencie widzimy korytarz przed laboratorium, słychać uderzenie i okrzyk Abby, na dźwięk którego przystaje w głębi korytarza laborant w białym kitlu - no właśnie ten laborant - jeśli oczy mnie nie zawiodły to był to Chip czyli były asystent Abby, który kilka odcinków wcześniej próbował wrobić Toniego i przez którego Tony wylądował w więzieniu - co on tam robił?