nie wiecie może czy będzie 3 sezon bo ostatnio leciał odcinek ostatni 2ego w którym zginęła Kate i czekam na następne a tu nic nie ma, sprawdzałam nawet program już na początek stycznia
widziałam już chyba wszystkie sezony ale lubię to oglądać za każdym razem gdy mam okazję :)
no wlasnie tez sie zastanawiam, nie widzialam 3 sezonu i bardzo liczylam na to ze zobacze teraz a oni tak przerwali nagle.Najlepsze seriale zawsze są przerywane tak niespodziewanie. Mam nadzieje ze jednak puszcza, a jak nie to chociaz 8 na tvn-ie mogliby dac :)
niestety wątpię :( wydaje mi się że ostatni sezon jaki emitowali to sezon 6 ? i raczej nie prędko możemy się spodziewać kolejnych a szkoda :)
nie no na tvn od czerwca leciał ostatnio siódmy, i dlatego teraz mam nadzieje cichą na ósmy chociaz na wiosne :) ale zadowole sie kazdym byle tylko jakis puszczali nawet stary sezon:)
a no faktycznie był siódmy sezon :) teraz sobie przypominam że coś oglądałam
i fajnie by sobie było powtórzyć wszystkie sezony i już się wkręciłam na dwa pierwsze a tu koniec :(
no dokładnie ja oglądam tylko Agentów a tu nic, a ni starych ani nowych odcinków na zadnym programie, a Axn-u nie mam :( zawsze tak robią najlepsze seriale ucinają i przerywaja emisje a daja powtórki jakiegos badziewia .
Ja tam średnio lubię oglądać w tv. Po pierwsze dobija mnie lektor (zawsze), jednak co napisy to napisy a nie lektor, który spłyca wypowiedzi + głos wcinający się między wypowiedzi bohaterów. Po drugie puszczają te sezony bez ładu i składu, AXN to już w ogóle przegina w kółko to samo sezon 1,2,3 czasem 4 i znowu od początku to samo, tvn zacofany, na tvn 7 jakieś prehistoryczne odcinki. Gdyby ktoś chciał oglądać ten świetny serial tylko w tv to by szału dostał. Także polecam oglądać w necie :D
no ja wiem ze ten lektor w tv jest slaby, ale ja jakoś się przyzwyczaiłam już oglądać w telewizji nie wiem dlaczego, ale pewnie będę musiała się na neta przerzucić bo się nie doczekam żeby normalnie puszczali te odcinki a nie z rocznymi przerwami i to od początku :)
ja zaczęłam oglądać NCIS od pierwszego sezonu chyba na axn do 3 potem chyba 4 i 5 na tvn a dalej to już w necie bo nie mogłam tak długo czekać na kolejne sezony a teraz kiedy jakiś rok temu nadrobiłam zaległe sezony oglądam w necie na bieżąco 10 sezon :) i jestem zadowolona przynajmniej nie ma reklam co 15 min :D