Podobała mi się ta piosenka z końcówki 7 odcinka jak batu i Eren szli się bic :D
https://youtu.be/mY--4-vzY6E
Znalazłam ;)) Odważna ta dziewczyna :p już mi się podoba ,walczy o swoje marzenia ;p
Obejrzałam już dwa ;) Hm...tym razem to on jest biedny,ona bogata...ale dziwny ten aktor ;p
Oglądam dalej :D
4 odcinki z Batu ;p totalnie inny charakter (w porównaniu z Ayazem,Omerem czy Burackiem, albo nawet z Cemalem z Guzel Koylu,który też jest z biednej rodziny) i to jest fajne,dlatego narazie się wciągnęłam ;P będzie jeszcze lepiej? ;P
Widzę,że wciągnęłaś się tak szybko jak ja :)
Racja,Batu jest zupełnie inny niż Ayaz,Omer i cała reszta i dlatego tak go lubię.Moim zdaniem ma najlepszy charakter z nich wszystkich,choć czasem jest aż za bardzo porywczy,ale jestem w stanie go zrozumieć :)
Czy będzie jeszcze lepiej...to zależy jak na to spojrzeć. Generalnie w każdym odcinku jest coś ciekawego :)
I jak zobaczylas do końca?
Jeszcze niestety nie ma nowych odcinków przetłumaczonych .
Obejrzałam :D szkoda,że tak mało jest przetłumaczonych,bo biorę przycisk"dalej" a tu napisów już nie ma :p
Ogólnie jakoś zaczął mnie nudzić KA i Defne ;/ tak jak kiedyś Oyku ;p
Fajnie że poleciłyście mi AM bo jest taki świeży :D
Oglądałam :D tylko,ze z rosyjskimi napisami więc nieraz nie rozumiałam kontekstu :)
Z tego co wiem to dziewczyny,które tłumacza Cilek.
Jak skończą będzie Adi :)))
Nie wiem dokladnie,ktore dziewczyny tłumaczą.
No 309 tez będzie kontynuowany.
Narazie są 2 odcinki.
Ja zobaczyłam 1 i fajnie sie zapowiada.
Cilek tez jest kontynuowany.
Jest przetłumaczonych 18 odcinków.
Zostało jeszcze 5 :)))
Wiem,wiem :) z Cilek po polsku jestem na bieżąco ;)
Oglądałam tez I odcinek No:309 z tą samą aktorką i niestety ale cały czas widzę Asli ;/
Tego jeszcze brakowało
Dziewczyna usuneła stronkę na FB
Ja się pytam dlaczego?
Przecież miała dalej tłumaczyc.
Jeszcze rano było
Mam nadzieje,ze wróci :D
Co Ty opowiadasz?Tylko nie to!
Znając życie nic z tego nie będzie...może zrezygnowała na dobre i koniec :((((
Nie wiem co się stało , bo w czasie świąt pisała , że mają być nowe odcinki i ze jak skończy Adi to weźmie się za inny.
Bądźmy dobrej myśli .
Właśnie też się zdenerwowałam. Dziewczyny nie wiecie czy gdzieś jest z rosyjskim lektorem? Napisy odpadają bo nie znam :(
Narazie nic nie wiadomo.
Nie widziałam nigdzie rosyjskiego lektora.
Jak tylko coś ruszy to powiadomie :-D
Kurczę tyle tureckich seriali tłumaczą a Adi jak nie było ,tak nie ma .
Masakra.
Ja ogólnie jestem w grupie "Seriale z Turcji" więc dziewczyny dodają na bieżąco co jest już przetłumaczone na polski. Wzięłam się za Kara Sevda i mnie wciągneło ;P